Nem volt ultrahang.32 hetesen terhesvizsgálaton voltam és csak hüvelyi vizsgálat volt. Ez normális?
szia!
Az első válaszoló aztán mindent leírt :))))))
kicsit bővebben: kellene elméletileg. És inkább UH, mint hüvelyi viszgálat!! ez egy "nagy" Uh, ahol nézik a baba méretét, méhlepényt ; újra hogy megvan-e neki minden szerve ... stb? Ezt jobban szokták még nézegetni a vége felé is...Lehet , hogy 28 hetesen is nézték , de nagyon gyorsn fejlődik ezekben a hetekben.
A ctg-ről meg én is 2 napja hallottam előtte, de az nem Uh. Rádkötnek valamit , amivel mérik a baba szívhangját, meg mérik asszem a méhlepényen áthaladó vér "sebességét" . Azt hiszem.De az nem uh!
35 hetes kismami
Szia!
Mivel ez a 3.-ik ultrahang,mindenképpen kellett volna!Mert a 4.-ik a 36-ik héten van-elvileg.Nekem meg csak ultrahang volt,hüvelyi vizsgálat nem.Ezek szerint doki-függő-a dolog.Lehetett volna alaposabb is!Minden jót neked,kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!