Ez valami rosszat jelent? 7hetes kismama vagyok és egész nap nagyon fel voltam puffadva, Írtó rossz érzés volt.
Figyelt kérdés
És ehhez még hozzá társult,hogy alul nagyon-nagyon feszül a hasam. vagyis pont ott ahol a baby van. Ez jelent valami rosszat?2009. ápr. 21. 21:55
1/3 anonim válasza:
Szia! Nyugodj meg a puffadás szerintem normális dolog, legalábbis nálam is volt. A hasfeszülés szintén volt nálam is főleg amikor WC-re kellett mennem, minden pisilés ezzel járt. Úgy hogy szerintem ne aggódj! Szép estét!
2/3 anonim válasza:
Szia! A puffadás teljesen normális! Nekem is volt és rettenetes székrekedéssel társult az első 3 hónapban.
A feszülés oka lehet a puffadás is, vagy az, hogy az egyre nvekvő méhed a hugyhólyagodon csücsül (ettől kell gyakrabban pisilned is) illetve magától a méh tágulásától és a méh-szalagok nyúlásától.
3/3 anonim válasza:
szia!
Teljesen "normális" tünet , látom nem csak én szenvedtem vele hetekig. És igen , úgy ahogy valaki már írta nekem is volt rekedésem mellé. Nah , az se semmi ! :) Utólag mosolygok rajta , de akkor....
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!