Nyilallás a hüvelyben, ez normális?
Pár napja néha szúró érzést, nyilallást érzek a hüvelyemben, kicsit mélyebben, a hüvelyfalamnál. A baba szépen mozog, a hasam nincs túlzottan lent, csak este megy le kicsit, akkor nyomja a hólyagom. Nem szivárog belőlem víz sem, csak a szokásos mennyiségű folyás. Mégis aggódok kicsit, remélem, nem kezdtem nyílni. Holnap megyek dokihoz, de addig is jó lenne, ha szólna hozzá valaki, ha felismerte a tünetet, hogy ez normális vajon?
30 hetes kismama.
Normális. Nekem is volt ilyen kb. szintén a 30. héttől és valóban végig tartott.
A baba nyomja az idegeket, egyre kisebb odabent a hely, egyre jobban nyomódik minden...
A végén már a fájdalom átsugárzott a lábamba is, néha kiment belőle minden erő is.
Köszönöm, megnyugodtam :)
Engem nem zavar ez az érzés akkor, ha tudom, hogy így van rendjén, akkor hadd fájjon csak, ha így kell lennie :D
Csupán a koraszüléstől tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!