15 hetes kismama vagyok! Első babám várom. Ma egyfurcsa érzésem volt az mitől lehet? Azt éreztem mintha belülről valami csikizné a hasam. A mozgást érezni az még korai lenne nem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 14:42
11/15 anonim válasza:
én a 20. hét körül éreztem tisztán, de aztán mikor visszagondoltam, hogy éreztem már előbb is :) olyan bizsergető érzés, az erős bélmozgáshoz hasonló. ha háton fekszel, akkor lehet jobban érezni. legalábbis én úgy éreztem. aztán egyre erősödik majd,követi a kezed, jópofa lesz :))
12/15 Atroposz válasza:
De jó neked már én nagyon várom hogy érezzem. 14+2
13/15 anonim válasza:
Meg amikor majd belülről megküldi a húgyhólyagodat... na az lesz ám a tuti!! Élvezd amig ilyen kis finoman csinálja! :)
Boldog babavárást!
Én is a harmadik bébimet várom, a 17.hétben járok, és ugyanezket érzem mint Te most!
14/15 anonim válasza:
szia! én 15+5 vagyok és ma én is éreztem ilyet olyan furcsa volt mondtam is a páromnak és ö is nevetett rajta;) nem lehet leirni milyen jó érzés;);)
Boldog babavárást kívánok;)!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Boldog babavárást nektek is!!! :))
2011. szept. 6. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!