Mitől pattoghatott ki a hasam?
Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok, de a hasam kb. 3-4 hete kipattogott. Olyan mint a csalánkiütés, de egyáltalán nem viszket, csak ott van. Mindenhol csak a viszkető kiütésekről olvasok. Próbáltam már, hogy öblítőt váltok, tusfürdőt váltok, de semmi hatása. A nőgyógyásznak és a háziorvosnak is mutattam már, de egyikük sem tudott rá mit mondani, csak hogy lehet allergiás vagyok valamire (bár semmit nem csinálok másként mint azelőtt). Nálunk a bőrgyógyászatra meg kb. 2 hónap mire kap az ember időpontot. :( Volt esetleg valakinek hasonló? Mi volt az és hogyan kezelte?2011. szept. 4. 08:12
1/1 anonim válasza:
Nekem is pár hete elkezdett kipattogni, olyan minthogyha kicsi pattanások lennének rajta és nekem sem viszket. Én nem nagyon foglalkozok vele, gondolom majd elmúlik a szülés. Mondjuk én kenegetem a hasam olajjal és krémmel a terhességi csíkok ellen, lehet, hogy attól jöttek ki, de lehet, hogy csak simán a hormonokról.
31 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!