A terhesség 7-8. hetében van már poci? Lehet már érezni valamit? Vagy kitapintani? Mennyire lehet behúzni a hasat?
Figyelt kérdés
2008. márc. 9. 09:32
1/4 anonim válasza:
Ez embertől függ,nekem már volt egy kis pocim persze hizni nem hiztam.Nekem csak teltségézetem volt !A doki már ki tudja tapintani!A hasad nem célszerű behúzni,de miért is akarnád behúzni?
2/4 anonim válasza:
Hetdik hétben vagyok, és semmi pocim nincs. Változó! Azt mondják a második baba előbb látszik. Én még fogytam is pedig nem hányok, csak nincs étvágyam. Érezni azt érzem, mint mielőtt megjön, hogy úgy tele van a hasam mindenem olyan nagy ott belül. Hát valahogy így tudnám leírni. Ja! És zavar az öv, a gomb meg minden,ami a nadrágon van, pedig semmi nem látszik.
3/4 anonim válasza:
A hetedik hétben még semmi sem látszik!Nekem elég hamar látszódott azt mondták nekem a 4dik hónapban sem nagyon látszik,nekem olyan 14hét körül kezdett el látszani.A hasadat tökre be tudod húzni még mert a babód csak pár milliméteres,kb 8,és ő még nagyon picurika.Nem tudom a dokid ,hogy tapogat,mondjuk az enyém szerencsére egyáltalán nem nyomkodott csak hüvelyi uh-t csinált mindig-az a legjobb és ez adja a legtisztább képet.Szóval ne aggódj ha látszik is valami az nem a baba,az csak ,hogy kicsit fel vagy fújódva stb.Az első harmadban még annyira változik minden a rosszull létek is ekkor vannak,majd utánna megynugszik a szervezeted és meglátod fog látszani.Ne siettesd.Gratula a picihez,22hetes kismama
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tudtommal nem vagyok terhes (megjött a menszim), egyelőre nem szeretnék babót, csak kíváncsi voltam.
2008. márc. 9. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!