5 hetes vagyok. A hüvelygomba vagy a klotrimazol (canesten) ártalmasabb a magzatnak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 16:16
11/15 anonim válasza:
szia, ez egy nagyon nehéz időszak! 5 nap jelenthet 5mm növekedést is akár! Rendkívül gyorsan fejlődnek. Nem mindenkinél van ám pulzálás már a 6. héten. Nálam pl a 7.hét végén láthattam először, akkor egy 9 mm embrió volt a petezsákban. Ha esetleg segítség, nekem 5 hetesen 9 mm-es volt a petezsákom, így teljesen reális a 14mm a 6. héten! Drukkolok! Írj ám!
12/15 anonim válasza:
Ne csüggedj, rendben lesz minden!
Nekem a 7+ 2 naposan 10mm volt, úgyhogy szerintem is normális a Tiéd! én is várom a fejleményeket! :)
13/15 A kérdező kommentje:
kedves, ismeretlenül is értem drukkoló lányok, sajnos tegnap volt a missed ab-om, a doki szerint nem is volt embrió, csak petezsák. Már harmadszor megyek át ezen. Ráadásul most még a férjem sincs itt... köszönöm, hogy együtt éreztetek velem és kösöznöm mindenkinek a válaszát, kívánom, hogy nektek problémamentes terhességetek legyen és egészséges babáitok szülessenek!
2009. máj. 9. 14:35
14/15 anonim válasza:
16:36-os vagyok. Nagyon sajnálom, hogy így alakult :(:(. Remélem mihamarabb fel tudod dolgozni a történteket és a következő babád már megmarad.
Minden jót Neked!
15/15 anonim válasza:
Szia, annyira sajnálom-nagyon drukkoltam! Meglásd a következő terhességed gyönyörű és problémamentes lesz! Nagyon sok erőt és boldogságot kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!