13,14 hetesen barnázás?
Figyelt kérdés
nagyon félek nem szeretném elvesziteni a picit ez elötti terhességem is vetéléssel végzödött segitsetek mit tegyek,volt már valakinek ilyen és egészségesen megszületett a pici?2011. aug. 31. 16:43
1/3 anonim válasza:
Doki azonnal.adnak vérzéscsillapitó szurit.Nekem 3rom elment,de most lett 2 hónapja egészséges lányom,pedig rengetegszer véreztem a terhesség alatt.Szigoru fekvés,de ha megmarad azért van mert erős egészséges baba.Ha nem akar megmaradni akkor tehetsz bármit sajna elmegy!!!Légy pozitiv és gondolj arra minden rendben lesz és gyönyörű babám születik!!!!Ne várj orvos!!!!
2/3 anonim válasza:
nekem is volt egy vetélésem. A köv. terhességgel a 14. hétig barnáztam, vigyáztam magamra pedig nagyon. A végén azt mondtam kétségbeesésemben, hogy én ennél jobban már nem tudok magamra vigyázni, ha ennek ellenére nem akar megmaradni, legyen meg Isten akarata. Megjegyzem, egyik orvos sem látott okot a barnázásra. Most aludt el az Isten akaratával megmaradt babám:)
3/3 anonim válasza:
Nekem az első 4 hónapban volt, utána viszont végig egészséges, mintaszerű terhesség - most már a célegyenesben vagyok és gyönyörű egészséges a baba.
Doki minél hamarabb, adddig meg fekvés! Hematoma is lehet, manapság nagyon gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!