Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dokitok magánrendelésen tud...

A dokitok magánrendelésen tud adni beutalót?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl. vérvételre! Az enyém,mint kiderült nem tud adni. Mondta,hogy azt csak sztk-s terhesgondozáson belül lehet! De akkor nem értem miért is járok én oda? Ha többször végig kell ülnöm egy papírért a több órás terhesgondozást!

Egyébként ez most derült ki! Eddig egyszer kértem tőle beutalót a rendelésén, még az AFP-re. Akkor is mondta,hogy nem tud adni, de úgy értettük a férjemmel,hogy csak akkor nem tud. Tehát,hogy nincs a rendelőben nyomtató, vagy nincs nála a tömbje. Most derült ki,hogy egyáltalán nem tud adni!

Csak kíváncsi vagyok,hogy ilyet tényleg csak sztk-s terhesgondozáson adnak, vagy másnak tud a dokija?

2011. aug. 31. 08:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én orvosom sem tudott beutalókat adni a magánrendelésén. Ő ráadásul nem is rendelt a tanácsadáson, de úgy oldottuk meg, hogy bementem reggel a kórházba, odatelefonált a szakrendelésre és mire felértem szinte már kész is volt a papír.
2011. aug. 31. 11:06
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nálunk most úgy oldja meg,hogy addig kinyomtatja a kórházban nekem. Nem valami szabályos, de megteszi!

Ilyenkor szerintetek adjak több pénzt (mondjuk egy ezressel) vagy adjak neki egy tábla csokit, bon-bont?

2011. aug. 31. 11:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor nem adtam neki pénzt.
2011. aug. 31. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!