A dokitok magánrendelésen tud adni beutalót?
Gondolok itt pl. vérvételre! Az enyém,mint kiderült nem tud adni. Mondta,hogy azt csak sztk-s terhesgondozáson belül lehet! De akkor nem értem miért is járok én oda? Ha többször végig kell ülnöm egy papírért a több órás terhesgondozást!
Egyébként ez most derült ki! Eddig egyszer kértem tőle beutalót a rendelésén, még az AFP-re. Akkor is mondta,hogy nem tud adni, de úgy értettük a férjemmel,hogy csak akkor nem tud. Tehát,hogy nincs a rendelőben nyomtató, vagy nincs nála a tömbje. Most derült ki,hogy egyáltalán nem tud adni!
Csak kíváncsi vagyok,hogy ilyet tényleg csak sztk-s terhesgondozáson adnak, vagy másnak tud a dokija?
Köszi!
Nálunk most úgy oldja meg,hogy addig kinyomtatja a kórházban nekem. Nem valami szabályos, de megteszi!
Ilyenkor szerintetek adjak több pénzt (mondjuk egy ezressel) vagy adjak neki egy tábla csokit, bon-bont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!