Ha munkahely, lakás (akár albérlet) van,akkor oké. Lényeg,hogy a párkapcsolat is stabil legyen és mindketten akarjátok a babát!
2011. aug. 30. 19:15
12/18 anonim válasza:
Én 23 voltam az első babánknál...a párom 22, 2és fél éve voltunk együtt. Én akkor végeztem fősulin, bár fix munkahelyem már volt. A páromnak még vissza volt 1 év a főiskolából. A baba (aki már 3 éves) nem volt tervezett, de mivel nagyon szerettük egymást és együtt terveztük a jövőt meg sem fordult a fejünkbe, hogy ne vállalnánk. Gyors esküvő, én dolgoztam, ő átment levelezőre és átvette a munkámat mikor táppénzre mentem(egy a szakmánk). Vettünk egy kis lakást és azóta is boldogan élünk együtt....most várjuk a kistesót... 21 h kismama
2011. aug. 30. 19:29
13/18 anonim válasza:
24 éves vagyok. Első babámat várom. Ház, kocsi van. páromnak biztos a munkahelye én nem akarok oda viszamenni dolgozni ahonnan eljöttem.
2011. aug. 30. 19:59
14/18 anonim válasza:
Én 21 vagyok, jövőre tervezzük, hogy elkezdünk próbálkozni a babával. A párom 27 is elmúlt, tehát olyan 29 lesz, mire jön a bébi, én 23. Nekem ez teljesen ideális. Előbb nem szülnék, kell egy bizonyos háttér, például, hogy a férfinak biztos munkahelye legyen. Egy biztos lakás/ház, akár albérlet, de legyen hova biztonságban hazamenni. Ezen felül pedig szerintem az is nagyon fontos, hogy ne csak a nő, de a férfi is nagyon akarja azt a babát! Sok sikert nektek!
2011. aug. 30. 21:00
15/18 anonim válasza:
U.i: Ne haragudjatok, de én egy 20-22 éves fiút még éretlennek találok a gyerekvállaláshoz. Magam elé képzelem az ilyen korú férfi ismerőseimet és ha belegondolok, egyiket sem tudnám még elképzelni. A páromon is látom, hogy mostmár sokkal jobban megérett a dologra, mint mondjuk két évvel ezelőtt volt. Mostmár sokkal jobban fel tudja mérni. De ez csak az én véleményem.
2011. aug. 30. 21:03
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ilyen sokan írtatok :) Jó látni, hogy még vannak normális családok :)
21.03!!
Igen 21 éves a párom, de a gondolkodása felülmúl egy jó pár 30 évest... hála égnek :) Ő is nagyon akarja a babát, mindent meg is tesz ezért... itt a lakásra és a megélhetésünkre is gondolok :)
De igaz ami igaz, a legtöbb 20 on éves nem érett még gyermekvállalásra.
2011. aug. 30. 22:03
17/18 anonim válasza:
Inkább úgy fogalmaznék,hogy a legtöbb 20-on éves nem hogy a gyermekvállaláshoz nem érett,de amúgy sem! Sokan nem akarnak"gürizni" hogy fel tudjanak mutatni valamit!-legalább egy kicsike házat. Vagy anyuciék fizetik,vagy anyuciéknál lakik. Én azt mondom,hogy mi,akiknek olyan a párja,hogy célt tud kitűzni maga elé,és tesz is érte saját erejéből-esetleg egy kis segítséggel- igazán szerencsésnek érezhetjük magunkat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!