Kamuzik-e? Tegyuk fel: ha vkivel 18 napja szexualis kapcsolatot letesitettem, s a csaj allitasa szerint teherbeesett, amit nagyon ketlek, akkor a nogyogyasz mondhat olyant, hogy a magzat mar 18 napos?! Szerintem hulyeseg.
A nőgyógyászok a terhességet nem napokban, hanem hetekben határozzák meg (az utolsó mensitől számolva). Másrészt ha volt dokinál, kellett, hogy kapjon róla egy hivatalos leletet/orvosi igazolást (természetesen orvosi pecséttel ellátva).
Szerintem a hölgyemény kamuzik, de könnyen lebuktatható. ;)
Ez a csaj direkt felcsináltatta magát?
Legalább védekeztetek,vagy kilyukadt a gumi,vagy azt hazudta gyógyszert szed?Még ha tényleg terhes mi a biztosíték ,hogy a tiéd?
Tényleg nincs ilyen. A 2. babámat várom és mivel nagyon korán lett pozitív a terhességi tesztem a biztonság kedvéért (rákszűrés stb) aznap amikor meg kellett volna jönnie elmentem orvoshoz. Tehát ha pont a peteérés napján sikerült teherbe esnem, akkor 2 hetes lehetett. Megmondta, hogy semmit sem fog látni az ultrahangon, de azért megvizsgált. Tényleg semmit nem látott még így 2 héttel későbbre adott időpontot. Amint az előttem szólók leírtak, hogy nem napra adják meg a terhesség korát teljes mértékben helytálló. Szerintem kérd meg, hogy ott előtted végezzen el egy terhességi tesztet, vagy mutassa meg a papírokat, hogy egyáltalán elment e orvoshoz, de van egy olyan gyanúm, hogy ez a lány hazudik neked! Még egy kis adalék ha terhes is nem hívja az ilyen idős terhességet az orvos magzatnak. Sőt nekem nem is mondta, hogy terhes vagyok ameddig a 8. heti ultrahangon meg nem látta, hogy dobog a szíve, mert ugyan a 6. héten látta a petezsákot, de koránt sem biztos, hogy abban van is valami. Szerintem csőbe tudod húzni olyan kérdéssel, hogy látta e már a babát ott az ultrahangon?
Remélem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnéd!
E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!