Kismamik! Terhesség alatt szoktatok maszturbálni?
Szabad egyáltalán? És ha szoktatok miért? A párotok nem elég vagy mást nem lehet?
Kort és terhességi kort írjatok légyszi!
Köszönöm!
Én is csináltam, nem sokszor, csak néha, mikor hirtelen rám tört, a férjem meg dolgozott.
Nem mondtam neki, de ez nem tabu nálunk, azért nem mondtam, mert nem is olyan ej de megbeszélni való. Ő is biztosan szokott, mikor elutazik, mivel minden nap szexelünk, nem tudom elképzelni, hogy ha üzleti úton van, ne csavarná ki. :) (Tuti nem csal meg) Néha ha nincs kedvem, akkor mondani is szoktam neki, hogy menjen "zuhanyozni". :)
27L
Ez a 3. terhességem és mind alatt maszturbáltam. Főleg a terhesség második felében,amikor már nem szeretkeztünk olyan sokszor és intenzíven.
34
Előfordul néha.. amikor a férjem hullafáradtan esik be az ágyba. :) Egyébként Ő mindig azt mondja, hogy ne masztizzak, hanem keltsem fel akár az éjszaka közepén, ha rám tör a maszturbálhatnék :D
23/N (férjem 30) és 26 hetes vagyok :)) első bébike
Szia, én is szoktam. A párommal is rendszeresen együtt vagyunk, csak én azért csinálom, mert kismamaként a párom nem tud kielégíteni, így magamnak oldom meg. A párom nem tud róla, mert így is szegény magát hibáztatja hogy nem tud engem kielégíteni, de nem az ő hibája, mert engem amúgy sem lehet egy könnyen, kismamaként meg egyáltalán nem.
Amúgy én 22 éves vagyok, és most 35 hkm
Naná hogy szabad és szoktam is.
3. babámat várom. És most hogy olvastam a kérdést rögtön meg is jött a kedvem:)
Azért szoktam, mert jól esik.
A páromnak sincs ellenére.
Jól megvagyunk.
13. héttől szokott megjönni a kedvem hozzá.
34 év
Tuti hogy csávó a kérdező, és ő masztizik a válaszokra.
Nyakamra a rozsdás bökőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!