Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem nyákdugó? ! Ma...

Ugye nem nyákdugó? ! Ma délelött zuhany közben ilyen kocsonyás átlátszó (nyákszerűséget) vettem észre, mondjátok, hogy nincs baj, ugye? ! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Még csak 32+3 hetes vagyok,és picit aggódok:nehogy elkezdjek már tágulni,mert korai lenne.Haskeményedések vannak,alhasi enyhe fájdalom-estefele menses féle érzet és főleg hüvelybe-nyilallás van(ezek kb.2 hete jelentkeztek,de ez a -nyákszerűség-csak ma!
2009. ápr. 18. 15:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi úgy lesz
2009. ápr. 18. 15:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 33 hetes vagyok, és ugyanezt tapasztaltam múlt héten (mármint a kocsonyás cuccot), meg fájdogál a pocakom alul mensi szerűen. A védőnő azt mondta, kizárt, hogy nyákdugó legyen. A doki meg azt mondta a pocifájásra, hogy többet kellene pihennem, meg szedjem a MgB6-ot. Állításuk szerint a méh készül a szülésre, attól van a fájdalom.

De szerintem jobb, ha megkérdezed a dokidat, az a biztos.

2009. ápr. 18. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
15-40 es vagyok,igen,aztmondta.Mert volt valami fura folyásom plusz ez a nyákos cucc,én is szaladtam a dokihoz,megvizsgált,és aztmondta nincs gond.Azota eszleltem még kb4x.Azért nézesd meg,nekem is rögtön azt nézte nem e vagyok kinyilva.
2009. ápr. 18. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
megint 15-40es,most hogy olvasom amit irtal tölem is azt kerdezte volt e elözö nap szex,és igen volt,lehet köze van hozzá
2009. ápr. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!