Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hogy és mennyit mozog...

Kinek hogy és mennyit mozog 20 hetes kisbabája? Mert én néha olyan erösen érzem mitha forgolódna és megrémit egy kicsit ez normális? Néha meg nem olyan erösen érzem

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az idő is közrejátszik a babók közérzetére és az anyuka hangulata is, nekem például ma nagyon nyugtalan a kis drágám mert én is feszült vagyok egy kicsit, az idő se a legjobb és biztos ettől változó az mozgása. Ha erőseket rúg az csak jó mert biztos erős kis vasgyúró bébi lesz,

Boldog babavárást,

23 hetes kismama:)

2009. ápr. 18. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy néha erősen érzed. Hiszen a legaktívabb időszakukban vannak, van még bőven helyük is. Én 18 hetes vagyok, tegnap buszoztam meg metróztam egy sort. Hát a busz az nagyon nem tetszett a pöttömnek. Olyan rúgkapába kezdett hirtelen, hogy csak pislogtam lefele, hogy "te jó ég, mit csinál odabent???"... :-D
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nem baj sőt örülj hogy sokat mozog a babád:)! Néha nekem is akkorákat rúg hogy felugrok mert megijedek. Viszont van nap hogy alig mozog akkor megijedek hogy na most mért nem? :)
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is pont igy vagyok:-) de én nagyon örülök minden egyes rúgásnak. Tényleg néha olyanokat csinál mintha "bukfencezne" néha meg csak pici bökdöséseket érzek. A lényeg hogy minden nap érezzük hogy minden oké odabent:-))Boldog babavárást Nektek!
2009. ápr. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!