Szeptemberre babát váró kismamák, hogy vagytok?
Én vagyok aki 20.-ára várja a kicsi fiut.Én is elkezdtem már homeozni meg málnalevél teázni.Hááttt....remélem meg lesz a hatása :D
Ma reggel fogfájásra ébredtem ugy néz ki ő is elviszi egy fogamat :S
Nekem is kevesebbet mozog néha mocorog egy percet és ennyi..remélem csak a meleg miatt...
Sziasztok újra! :-)
Az 1. szept. 12-re kiírt válaszoló vagyok az első oldalról:-)
Ma azt hittem menni kell...hajnalban olyan pocakfájásra keltem....hja keltem... félig ébren vagyok mert már nem bírok aludni! De olyan jó olvasni, hogy sokan vagyunk és mindenki készül:-)
A teliholddal én is úgy vagyok, hogy igen meghozza a babákat viszont akkor inkább 13-án szüljek mert teliholdkor vérzékenyebb az ember! A fiamat 4 nappal hordtam túl aztán a vége császár lett hosszú kínlódás után :-( Nem szeretném ezt átélni újra!!! Ezért én nagyon parázok. Most kislányt várunk állítólag a csajok előbb jönnek, állandóan figyelem a "jeleket" és a tegnapi vihar és lehűlés után azt hittem hajnalban szülünk!
Kíváncsi lennék kinek, hogy alakul mikor érkeznek a szeptemberi babák! Ha van kedvetek majd írjátok meg esetleg kedves kérdező majd emeld ki a kérdésed ha Te is megszültél és egy perced írni:-)
Boldogságos babázást mindenkinek és könnyű szülést!!!
Kedves utolsó!
Hogy a lányok előbb jönnének is csak egy babona. Az első lányunk csak 3 napot húzott rá,a második 1 hetet.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Ami a teliholdat illeti,részemről kizárt hogy akkor szüljek! Jöjjön mondjuk 6-a reggel! Az jó,lenne,mert a párom akkor itthon van,és nem kellene órákat várnom,míg a nagyanyja lebattyog. Meg abban reménykedem,hogy nappal akar kibújni,mert ha dolgozik a párom,akkor 24 órát van oda,reggel 3/4 7 körül ér haza,és éjszaka mire leér a párom nagyanyja...még nappal is veszélyes sétálni,nem hogy este..pláne egy 76 évesnek!
Mindenkinek mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!!
Üdv:a 2gyerkőcös,37hkm az első oldalról
"Sziasztok újra! :-)
Az 1. szept. 12-re kiírt válaszoló vagyok az első oldalról:-)"
Megint...:-)
Kedves utolsó!
Hát belegondoltam ebbe a dédi ügybe...azért elhiszem, hogy aggódsz! Nekem van segítségem szerencsére két nagyi ugrásra készen várják a 2 évesem de még így is aggódom...biztosan hiányozni fog majd!
Kívánom, hogy minden úgy sikerüljön ahogy tervezed és szeretnéd!
Jó lenne ha nálunk is a hugi nem akarna kijönni korábban, nekem olyan szimpatikus a szept. 13-a:-) de ugye sajna ez nem kívánság műsor...azért jó volt olvasni, hogy nálatok is a kislányok nem siették el:-)
Minden jót nektek!
Oké, én megírom, ha megérkezett :)
Egyébként a lányom 8 nappal jött előbb, szóval nálam bevált a lányos babona.
A szeptember 9-es vagyok:)
nekem a 34ik héten akart kibújni a kis manóm::( úgy tartották vissza szóval nekem is bejött:( anno én is 33 hétre születtem anyukám meg alig 30 ra(ikrek).lehet valami genetika.....
majd én is megírom ha megszületik a manó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!