Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok! A ti párotok akar még...

Lányok! A ti párotok akar még veletek sexelni 33 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 21:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A 2.válaszolónak:én sem óhajtom már a sexet csak lehet mégig rosszul esik hogy már nem akarja ,meg ilyenkor minden megfordul az ember fejében.
2009. ápr. 18. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Hello.2.vagyok. Tudom ilyenkor mi minden megfordul a kismama buksijában... De azert én megprobáltam az ö fejével nézni egy picit a dolgokat. Nem tudom h az elsö babátok lesz-e,de ha igen akkor meg pláne meg lehet érteni,hisz még szinte fel sem fogja hogy mi történik.. Ad valami más okot is a gyanakvásra?
2009. ápr. 18. 11:15
 13/15 A kérdező kommentje:
2. VÁLASZOLÓNAK: helló! első baba és nincs okom gyanakodni csak mégis mindig akadnak olyan "hölgyek" akik kihasználják az helyzeteket,tudom kettőn áll a vásár bizom is benne de ott hátul motoszkál az agyamba hogy biztos azért mert félt bennünket?!
2009. ápr. 18. 11:44
 14/15 anonim ***** válasza:

:D Hát én veszélyeztetett vagyok (öröklődő betegségek, nem méhszáj stb), így a párom azt mondta, hogy az uccsó harmadban már nem. Ennek ellenére csak mindig sikerült elcsábítani.

De aztán beláttam, hogy most már valahogy nem megy. Kényelmetlen, nyom, néha fáj is a méhem utána, arról nem is beszélve, hogy a kis fruska mostanában mindig kifejezi nemtetszését hatalmas hasrengetésekkel, ami engem zavar.

Van más mód is, hogy api ne legyen elhanyagolva. :)

33 hetes kismami

2009. ápr. 19. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:

én csak 28 hetes vagyok de már rég nem nagyon akar a párom semmi sex félét.

én meg kiborulok mert lassan a falat kaparom?én mit tegyek?

2010. márc. 23. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!