A hányinger és émelygés mindennapos volt, vagy pár napig volt pár napig nem? Hogy megy ez?
Figyelt kérdés
6hetes vagyok és kedden nagyon hányingerem volt,szerdán csak émelyegtem,azóta semmi.2009. ápr. 17. 19:14
1/6 anonim válasza:
Ez mindenkinél változó. Én összesen 3-szor voltam rosszul. Van, aki meg sem érzi, van, aki meg végig rosszul van. Ez normális, mindenki másképp reagál a hormonváltozásokra.
2/6 anonim válasza:
Szintén 6 hets vagyok. Ma nagyon hányingerem volt, tegnap és előtti semmi, előtte pár napig megint. Van mikor farkaséhes vagyok, van olyan nap mikor undorom van mindentől. Még a melleim sem egyformán érzékenyek minden nap.
3/6 anonim válasza:
15 hetes vagyok de eddig hol volt hol nem volt hányingerem, hol rosszabb és egész nap hol csak evés előtt vagy után. Ez változó ne aggódj!
Gratulálok a babához!
4/6 anonim válasza:
Az első várandósságom alatt semmit nem éreztem, a második elején (14. hétig) mindíg rosszul voltam, minden nap legalább egyszer hánytam, a harmadiknál csak émelyegtem, de nem hánytam.
Ági
5/6 anonim válasza:
Szia!
Mindenkinél változó. Én a 12. hétig folyamtosan hánytam:(
de, elmúlt:):)Igaz, fogytam is 5 kg-ot.
Elvileg, már csak 10 napom van hátra szülésig:):):):)
Kitartás!!!! Nem tart örökké!!!!
Minden jót:)
6/6 anonim válasza:
Én megijedtem, mikor a 8.héten néha alábbhagytak a tünetek. most a 11.hétben járok, megint olyan erős volt a rosszullét néhány napig, mint az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!