Nagy baj, ha nem szedem, mert nem bírom a magzatvédő vitaminokat?
Szia!
Az én dokim meg kifejezetten nem ajánlja őket.Azt mondja,hogy feleslegesen növelik a mama és a baba súlyát.Ha valami kiürül a szervezetből,akkor azt pótolni kell,de nem kell multivitamin.Ha meg az előző terhességednél sem szedtél,most sem lesz semmi gond.
Én sem szedek semmit és vagyunk még páran, ne izgulj!! Étkezz egészségesen és változatosan, kerüld amit kell, és nem lesz baj, hidd el!!
A szakirodalom szerint sem szükséges a plusz vitamin ha megfelelően táplálkozol.
Én 27 hetes vagyok, most kaptam a véreredményemtől függetlenül vasat, ajánlják, meg magnéziumot, mert keményedik a hasam, és a 30. héttől d vitamint. De ennyi:-) És jól vagyunk, egészségesek vagyunk és megfelelő méretekkel rendelkezünk.-)
Szia,
én is megpróbáltam a terhes vitaminokat,nekem meg a fejem fájt tőle, amíg szedtem(10 napig).Megkérdeztem a védőnőt, ő azt mondta nem fontos szedni,inkább egyek sok gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!