Aki a Péterfyben szült már, tudna segíteni?
Lehet, hogy kicsit furcsa kérdés, de engem nagyon érdekelne. Szeptemberben fogok a Péterfyben szülni és arra lennék kíváncsi, hogy amikor eljön a szülés ideje, akkor a saját ruhájában van az ember, vagy adnak valamit amiben lenni kell? Ha sajátban lehet lenni, akkor hálóing, vagy valami más?
36+3 hetes kismama
Szia, én ott szültem 3 hónapja!
Amikor elfolyt a magzatvíz, bementünk rendes utcai ruhában, becsöngettünk a szülészeten, ott megmutatták hol van az öltöző! Kaptunk egy saját szekrényt, saját kulccsal! Az öltözőbe átöltöztem a saját hálóingembe, és magunkhoz vettük a vajúdáshoz szükségesnek vélt dolgokat Pl. csoki, szőlőcukor, üdítő, víz stb. Aztán mentünk a szülőszobába, ott az ügyeletes doki felvette az adatokat, megvizsgált! Utána választottunk egy szimpi szobát, oda becuccoltunk, és vártuk a babát! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!