Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31. hetes KM vagyok! Azt...

31. hetes KM vagyok! Azt mondhatom, szinte nem is nöt a pocakom! Pici babám lesz majd? Kicsit aggódom!

Figyelt kérdés
Én 1,75-el-a párom 2,70 született.mire számithatok?
2009. ápr. 17. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Majd most fog nőni még a súlya a babádnak! Vagy lehet, hogy nagyon hátul fekszik a gerinceden.

Nekem se volt túl nagy pocakom és egy 56 cm 3400 g kislány jött ki, mindenki el volt ájulva, mekkora a babám:)!

A párom 3600 g volt én 2500 g mivel koraszülött voltam!

Nagyon boldog babavárást kíván egy 11 hónapos kislány anyukája.

2009. ápr. 17. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a parám.

Mekkora a pocid köldöknél mérve?

Hány centi és hány kiló vagy?

2009. ápr. 17. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj nekem nagy volt a pockom mindenki aszthite,hogy nagy baba lessz és 2950 tel születtet a kisfiam.Mindenkinek más ,van akinek látszik van akinek nem.Kellemes baba várást.
2009. ápr. 17. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja és nem függ össze,hogy mennyi kilo voltál te és mennyi a párod.
2009. ápr. 17. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Kérlek írd meg a "paramétereidet" mert én már a poci méret miatt annyira kivagyok,h 2 napja nem aludtam mert egyfolytában ezen kattogok.

29hetes km

2009. ápr. 17. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Szióka!

Én az első fiammal 8,5 kg híztam.Pici pocim volt(főleg a második babámhoz képest),igaz a fiam csak 2880g volt.De hamar akkora lett mint a nagyobb súllyal született babák.

A fontos,hogy egészséges legyen,növekedni ráér kint!

2009. ápr. 17. 14:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia!Poci méretem nem tudom mekkora,még nem mértem:)De 163cm vagyok.89-kg kezdtem a terhességet,és most vagyok 95-kg.
2009. ápr. 17. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia !

Én 34 hetes vagyok, és kb 1-1.5 hete kezdett igazán nőni a pocim. Még így is elég "kicsi" mások szerint, a köldöknél ha mérem: 89 cm.A doki szerint minden rendben, így helyezkedik a babó:)

2009. ápr. 17. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:
ne izguljatok!en 38 hetes vagyok es pocim korben 103 cm!szoval nem nagy!de nekem pont jo,legalabb nincs egy csikom se,es remelem konnyen vissza all majd az eredetire.ma voltam orvosnal a babom 3000 gramm,szoval nem tul pici es nem is naagy!mondjuk en is kicsi vagyok 160 cm es 62 kg most!het kg hiztam mondjuk most soknak erzem de szerintem konnyen lemegy.29 hetesen,ill.31 hetesen mindossze 95 cm volt a pocim!szoval nincs gond!puszi szep babavarast mindenkinek!
2009. ápr. 17. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!