Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen olajat lehet használni...

Milyen olajat lehet használni gátmasszázshoz és mikortól érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem speciálisan készített van (sógornőm szerezte). Én ezt már a szülés előtt 2 hónappal elkezdhetem.

Viszont nagyon sok helyen lehet venni (DM, Rossmann, stb.). Elméletileg mindegyikre rá van írva, hogy mikortól ajánlják kezdeni (átlag 36. héttől)! Ezekre konkrétan rá van írva, hogy gátmasszázsolaj! Ezekből szerintem bármelyiket használhatod (hacsak nincs benne olyan összetevő, amire allergiás vagy)!

2009. ápr. 17. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a szülésznőm az orbáncvirág és búzacsíra olaj keverékét ajánlotta a 35-36. héttől, mert gátvédelemmel szeretnék szülni. Szüléskor az orbáncvirágot be is kell vinnem, mert azzal még tágít. Most kezdem én is! Üdv: 36 hetes kismama

2009. ápr. 17. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nekem lehet,hogy nincs is értelme ezt használnom,mert nagyon nagy a baba.Esélyem sincs gátvédelemmel szülni.
2009. ápr. 18. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mégis érdemes lenne használni! Nekem is nagy a babóm, így nálam sem biztos, hogy megúszom, de ott a DE! Lehet, hogy mégis. És lehet, hogy ha csinálod, akkor a dokinak is elég kisebbet vágni.

És a málnalevél tea? Azt is érdemes lenne inni, mert az is segít tágulni! Ugyanis nem csak a gát repedhet, hanem bentebb is! Azt már a 36. héttől lehet!

Első voltam

2009. ápr. 19. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!