22. hétben járunk és nagyon sokat keményedik a hasam, sokszor és sokáig van olyan hogy 3-4 percig is eltart, mit csináljak?
Szerintem szedjél több magneb6-ot.
Nekem is ez volt a bajom,nekem napi 6 -ot kellett szednem,és menj el azért a dokihoz.
Ja és pihenj sokat
ha a Béres Magne b6-ot szeded, abból csak 1et lehet, szóval jól csinálod
pihenés-pihenés-pihenés - hiába szeded a magnéziumot, ha nem pihensz - tudom, mert sajna én is ugyanígy voltam, mint te - rengeteget keményedett a hasam a középidőtől, de végül 40+3 naposan szültem egy csodaszép kisfiút :)
Ne viccelj, a napi egy magne B az semmi egy kismamának!!
Nyugodtan szedj 3X2-t, ha még úgy is keményedik a hasad, akkor sok pihenés, és nagyobb dózisú magnézium ( pl béres féle, abból is legalább 3X fél szem ) plusz egy korty Metaxa, mikor bekeményszik a hasad! Garantáltan olyan puha lesz utána órákig, mint a pehelypaplan, és nem árt a babának. ( Én koraszülés megelőzése érdekében, orvosi javaslatra "szedem", van, hogy naponta 3X is megiszok egy kortyot)
Szia.Nekem kb.a 15.héttől szinte folyamatosan kemény volt,nem keményedett és elmúlt hanem egész nap olyan volt mint a kő és nagyon kellemetlen is volt,ja és még akkor is amikor feküdtem.Én a magnezium citric-it szedtem napi 3szor2db-ot,de nekem sajna nem ért sokat,elmentem dokihoz megnézett és azt mondta,hogy nagyon vékony és feszes a hasfalam azért van,sok phi,semmi cipekedés stb...,mert előbb megszülhetek,32hetesen már nyitva volt a méhszáj és meg is volt rövidülve:(,végül 39+4napra megszületett a kisfiam 21óra vajúdás után és már7.5hónapos.
pihizz sokat és ne eröltesd magad,inkább kérj segítséget a házimunka megvár:)Üdv.Vera
sziasztok köszi a válaszokat akkor felemelem a dózist 3*2-re aztán meglátom ha nem javul akkor hétfőn megyek a dokihoz, amúgy van már két kislányom velük is éppen így voltam és nem használt semmi, igaz hogy mindketten 40+6 naposan születtek meg tehát nem lett semmi baj a keméynedéstől de így két rosszcsont mellett elég szar elviselni
mégegysezr köszi a válaszokat
Szia! Csak most olvastam. Ugyanígy jártam. Doki azt mondta, 250 mg-os magnéziumot vegyek és napi 3 x 1. Illetve vegyek vissza a tempóból, több pihi. Azóta itthonról dolgozom, pár nap alatt szinte alig van már néhány keményedés. Ja, és azt mondta, ha nem veszek vissza, hiába szedem a magnéziumot. Szerintem, ha felhívod te is a tiedet, vszinű hasonlót mond ő is.
Kellemes babavárást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!