Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csajok kiakadtam? Ilyen...

Csajok kiakadtam? Ilyen tényleg létezik? Minek ennek gyerek?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm (legalábbis eddig annak neveztem) terhes,most19hetes, elég fura elképzelése van a gyereknevelésről, íme néhány amit ki akadtam:

én megyek bulizni, majd a férjem vigyáz rá

ha a férjem hazajön én alszok, ő meg munka után vigyáz a gyerekre

.dohányzik, diszkóba akar elhívni, szerinte egy gyereket sírni kell hagyni mert csak nyávog.

eddig is fura volt de az lepett meg legjobban mikor ültünk és azt mondja a "qrva anyádat mozogsz, olyan mint ha kaparnál belülről" mondom ez mi volt, erre közli mozog a baba,már most idegesít, elégbajom lesz vele miután kijön....

Ezen csak én akadtam ki? nem tudom,nekem olyan öröm volt mikor először megmozdult, és ha majd 40hetesen jól megrugdossa visszaüt vagy mi?

Amúgy az én fiammal jól elvan, játszik vele...9hós

2011. aug. 24. 21:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Én csak azt nem értem hogyha a leírtak alapján te egy normális anyuka vagy, akkor minek van ilyen barátnőd? Egyáltalán mitől barátnő? És igen, nagyon sajnálom azt a szegény gyereket...remélem hogy megváltozik a "barátnőd".
2011. aug. 24. 22:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Bízzunk benne, hogyha megszületik (ha megéri azt a kort szerencsétlen baba) és meglátja az anyuka, akkor megváltozik a véleménye. Vagy ha nem akarja megtartani, legalább örökbe adja és normális körülmények között nő majd fel, normális szülőkkel......
2011. aug. 24. 23:01
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

van itt némi ellentmondás a dologban:

"én megyek bulizni, majd a férjem vigyáz rá

ha a férjem hazajön én alszok, ő meg munka után vigyáz a gyerekre "

és

"nem tud róla,külön élnék még, hapsi jó messze 3hónapja hitegeti hogy jön,de mégnem jutott el ide... de ez egy másik téma"

na szóval akkor most van férj vagy nincs?

2011. aug. 25. 00:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki mit képzel el a születendő gyereke neveléséről és végül mit valósít meg belőle, az két különböző dolog. Nekem is megvoltak a magam kis fixa ideái, aztán amikor ott volt a lányom, még véletlenül sem úgy csináltam.

Egyébként én egy dologtól rettegtem, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, attól, hogy milyen lesz, ha majd megmozdul a baba. Nekem nem volt jó érzés, sem az első apró kis mozdulatok, sem a vége felé a rugdosások. Nem átkozódtam ugyan, de kifejezetten rossz érzés volt.

2011. aug. 25. 06:30
 15/20 anonim ***** válasza:

És ő ezeket komolyan gondolja?

Kérdezd meg tőle, hogy nem-e akarja örökbe adni, mert ennek így, ilyen hozzáállással nincs értelme. Azt is kérdezd meg, hogy ha nem akarja örökbe adni, akkor miért nem? Miért kell neki ez a gyerek? Magyarázza el! Azért, hogy le se sz@rja? Tök felesleges, valaki meg nagyon jó életed tudna biztosítani neki és törődne vele.

2011. aug. 25. 08:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ezzel a kisgyerekkel szeretné a pasast megfogni, maga melett tartani?
2011. aug. 25. 12:36
 17/20 anonim ***** válasza:
kamu
2011. aug. 25. 18:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor most csak én vagyok ennyire hülye, vagy más is érez ebben a kérdésben és a kérdező kommentjeiben ellentmondást?

Kedves kérdező. Azt írtad, hogy az apuka olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, és nem is nagyon akaródzik vissza jönni. Akkor ez a (nem írok csúnyát) nőszemély hogy bízza majd rá a gyerekét a bulizások erejéig?

Nem kívánok ennek a nőnek rosszat, mert az mindig visszaüt, neked javasolnám, hogy inkább mellőzd a "barátkozást", és a gyermeked is tartsd távol tőle.

Nem akarok ellenségesnek tűnni, de felháborító dolgokat írtál, ami egy normális embernek elég gyomorforgató.

2011. aug. 25. 22:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a nőnek nem sok agysejt jutott...
2011. aug. 25. 22:15
 20/20 A kérdező kommentje:

elvileg 3hónapon belül jön meg a papír,hogy a férje (mert már az) jöhet lakni Magyarországra.

És acsaj úgyadta előhogy vagy megy bulizni, vagy alszik,mikor a férje vigyáz rá.

Én is gondoltam már ráhogy paifogás céljábóltartotta meg,

mikor kérdeztem azt mondta márvolt 2abortusza és a 3.at nem akarja. De a babát sem?!?!?!

2011. aug. 26. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!