Akinek mellső fali méhlepénye van, mikortól érez olyan igazán erőteljes, majd "kirúgja az oldalam" mozgást?
Akinek hátsó fali van,ők elöbb érzik a babát,mert rögtön a hasfallal érintkezik és nem fogja fel a rúgásokat a méhlepény.Én is már 2 hete érzem.
üdv.16 heteske
Nekem(mellső fali l, husi is vagyok) 21. héten ugrott ki először a pocakom, látható, 1. konkrét rúgás volt. utána 2 hét múlva kb. már rendszeres lett. Most naptárt, kartonlapot teszek a pocakomra, ami látványosan szokott mozogni, mi meg jókat szórakozunk:)
27 hetes km
Szió!
Nekem is mellső fali volt a placentám és én is valamikor a 20. héten éreztem félreérthetetlen mozgásokat. Soha nem volt "belekapaszkodott a bordámba", "lerúgja a vesémet", "kirúgja az oldalamat" érzésem. Kezdtem azt hinni, hogy baj van velem, vagy ami a legrosszabb, a babámmal. Szerencsére nem erről volt szó. Gondolom, a mi esetünkben a mozgások is kevésbé intenzíven érezhetők.
De az is lehet, hogy a te babád is nyugis, mint az én lányom. Idekint is nyugodt, kiegyensúlyozott és nem "rúgkapál". :))))
Mellsőfali a lepényem és van egy kis fölös is a pocimon, mégis a 17. héten már éreztem, igaz nagyon tompán. Rendszeressé a 18. héttől vált! Még akkor sem volt olyan nagyon erős, de úgy a 19-20. héttől már elég rendesen éreztem. Aztán kész kis vasgyúró lett. Nagyon aktív és erős is a kisfiam! Pár hete van az, hogy már egyre kevesebb a helye és a rúgásokat felváltotta az ide-oda fészkelődés. Azért néha szokott még egy-egy embereset rúgni. Már egyre fájdalmasabb a mocorgása. Van, hogy kinyomja magát és egyben ki is támasztja a bordámnál. Na hát..... ez a legkellemetlenebb!
Én a tálcával szoktam szórakozni. A pocimra rakom kaja közben és a kisfiam meg eszeveszetten mozgatja! Ja és a távirányító! Már most nagyon tudja kezelni! :)
33 hetes kismami
Köszi a válaszokat!
Hát én pont úgy vagyok, ahogy Te voltál 21:48-as. Remélem a folytatás is hasonló lesz, mint nálatok!! Boldog babázást!
:D Az én lányom rám ütött szó szerint és átvitt értelemben is. Legalábbis anyukám ugyanígy szenvedett velem.
Szintén husi alkat, mellső fali méhlepény. 17. héttől gyengén, 18. hét után már erőteljes mozgások. Most a 33. hétben már néha pityergek, mert a kisasszony nagydarab és igencsak szeret tornázni. Már be van fordulva, úgyhogy a fenekét rendszeresen a gyomromba tolja, a tappancsaival pedig épp amit ér :) Volt hogy összeestem a fájdalomtól(szerencsére itthon), mert a vesém találta el, de előfordult az is, hogy azt hittem a lengőbordámnak annyi.
Minden baba más. Remélem ha kibújt le fog nyugodni. 33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!