Kismamaként mire kell odafigyelni a napozásnál?
Szia!
Én is olvasgattam, meg nem tudom mondani már, hogy hol találtam, a lényeg az, hogy a doki szerint csak szűrt fényben lehet napozni, tehét fa alatt, és magas faktorú krémmel:) És persze nem szabad a napon lenni 11-3ig, amíg a legerősebb az UV sugárzás.
Szia,
Majdnem az igaz, mint a normál napozásra, kerüld a napszúrást, védd a bőröd, plusz, hogy a pocakot ne főzd meg, ne legyen sokáig közvetlen napon.
Inkább legyél árnyékosabb helyen, mint napon.
Kérlek, ne pontozzatok le, nem rémisztgetlek, csak leírom, mi volt.
Anyukám is imádott napozni, és senki nem mondta neki, hogy terhesen nem szabad. Az öcsémmel mikor terhes volt, strandra járt és csak napozott meg tusolt, nem fürdött. Az öcsém súlyos betegen született (nem tudom pontosan, mi volt a baja, de többször operálták, csövet ültettek a fejébe, nem fejlődött stb.). Másfél évet élt. Azóta is hallgatom anyukámtól, hogy, ha terhes leszek, ki ne merjek menni napozni. Én is csak ezt tudom neked továbbadni. Különben is azt mondják, hogy nyáron még a szél is fog. Akkor is barnulsz, ha egy árnyas fa alatt üldögélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!