Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szegeden a MediCenterben a 4D...

Szegeden a MediCenterben a 4D ultrahangrol szeretnék véleményeket?

Figyelt kérdés

Mennyi időre kapok időpontot?Mennyibe kerül?És azért a pénzért mit kapok? Hol kell bejelentkezni?Dokit lehet választani,vagy csak egy valaki csinálja?

Szeretnék minél több véleményt...aki tud segitsen..?Előre is köszi a válaszokat!!

2009. ápr. 16. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia,

mi márciusban voltunk.

Akár adott hétre is tudnak adni időpontot, attól függ, melyik orvost választod. Mi a Nyirati Ildikóhoz mentünk, nagyon rendes és kedves volt. A vizsgálat 40 perces volt, az elejétől a végéig rögzítette DVDre, ezen kívül kaptunk CDt is, ezen képek voltak a babóról, és még nyomtatott is pár darabot. MIndegyik kiváló minőségű volt, nem összecsapott munka.

Nekem abszolúte jó véleményem van a helyről, mert a pénzemért azt kaptam, amit elvártam. Alaposan megvizsgálták a picurt, rengeteg anyagot kaptunk róla, a doktornő magyarázott folyamatosan, hogy mi van a képen, ez meg ez mit jelent, minden kérdésre válaszolt.

Apa is bent lehetett a vizsgálat alatt.

Az ára 14.200 Ft, amit nem a dokinak kell adni, hanem a vizsgálat után a recepciónál kell fizetni. A dokinak egyáltalán nem kell külön pénzt adni.

[link]

Itt találod az elérhetőségüket, ill. a főoldalon azt is, hogy melyik doki mikor végez vizsgálatokat.

Tényleg bátran ajánlom őket, nekem nagyon nagy élmény volt az egész!

2009. ápr. 16. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nem lebeszélés képpen,de a legjobb a kecskeméti 4D-s vizsgálat,kb. ugyanennyi.Hirtelen nem tudom a nevét a dokinak magánrendelőbe csinálja,ami profi,több éve csinálja és Ő 100%-osan megmondja ha van vmi,a többi ezért nem vállal igazán felelősséget.Mi ott voltunk 2 éve.Egy hátránya pár héttel hamarabb kell időpontot kérni.Egészségpénztárra vissza vásárolhatod az árát,ha van ilyenetek(pl.MÁV,katonaság).Remélem tudtam segíteni,a védőnő adta nekem is a doki nevét Csongrád megyében.Gratulálok a bébihez,jó egészséget nektek.
2009. ápr. 16. 14:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia!Köszi a választ, nagyon sokat segitettél!Lenne még kérdésem, ha nem haragszol:-)

Te egyébként is oda jársz dokihoz,vagy neked is ugy ajánlották ezt a doktornőt?ÉS DVD-t,Cd-t vinni kell?És a recepciot kell hivjam telefonon,és ott kell kérni időpontot,vagy pedig a doktornőt kell kérjem, hogy kapcsolják,és ő ad időpontot?Te hány hetes kismama vagy?Hány hetesen voltál?

Ne haragudj,hogy ennyit kérdezek...aranyos vagy, hogy segitesz:-)Köszi!

2009. ápr. 16. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:

(első vagyok)

A honlapon, amit adtam, felhívod a telefonszámot és mondod, hogy babamozira kérsz időpontot. A recepciós megkérdezi, hogy van-e választott doki, mert asszem 3 van összesen és mindegyik más időpontban van ott a klinikán. Mi azért a Nyirati doktornőt választottuk, mert az ő rendelési ideje volt számunkra megfelelő. Ő ha jól tudom mindig kedden rendel, napközben, a másik 2 doki pasi és estefelé vannak az időpontjaik. (de ezt a főoldalon meg tudod nézni)

Nem ismerem a doktornőt, először találkoztam vele, de nem csalódtam.

A CDt, DVDt ők adják, nem kell vinni semmit a pocakodon (meg Apán)kívül:)

Szóval a telefon túlvégén lévő emberke ad időpontot, de persze megkérdezi, hogy mikorra gondoltál. Én annak idején jó előre telefonáltam, mert március közepén akartunk menni (akkor voltam 29 hetes), és én már hónap elején telefonáltam, akár másnapra tudtak volna időpontot adni, szóval jó gyorsak.

Most vagyunk a 33. hétben, kislány lesz a drága:):):) Amúgy Kajtár dokihoz járok magánrendelésre.

Ha van még kérdésed, írj bátran, szívesen segítek.

2009. ápr. 16. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!