Szerintetek hiszti vagy jogos?
Én személy szerint totálisan megértelek,de szerintem a mai magyar egészségügytől többet ne várj :/
Igaz,hogy én nem vagyok kismama,de a mamám ugyanígy jár rendszeresen az onkológiával (rákos volt):nagy nehezen kikönyörög egy időpontot 2 hónappal előre,amikor meg oda megy (időpontra!!!),min. 2-3 óra +várakozás.Pedig ő is bármikor rosszul lehet:magas vérnyomás,10+ cukor,trombázis,vese + szemproblémák,és akkor még a vastakbélrákról nem is beszéltem (szerencsére már négy éve tünetmentes).
Én is eléggé lobbanékony természetű vagyok,de lehet,hogy visszafogtam volna magam,mert ugye csak még bunkóbbak lesznek,ha mérget cseppentesz a szemükbe.És ugye még lesz dolgod velük...
Jogos is, és hiszti is.
Jogos, mert pl mi van, ha más időpontos ügyintézni valód is lenne még utána, ahonnan szintén elkésel. Vagy csak szimplán dolgozol még, és nem akarsz sokat kimaradni a munkahelyedről. Én pl végig dolgoztam, és ugyan szó nélkül elengedtek mindenféle vizsgálatra, mégsem szerettem sokat elmaradni.
Másrészt hiszti is, mert talán nem kellett volna úgy neki esni, hogy mást nézzen hülyének. Már ha ezt így mondtad neki?! Persze lehet neki szólni, de azt lehet kicsit visszafogottabban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!