Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hirtelen jövő szúrò...

Hirtelen jövő szúrò fájdalom lent a méhemnél mitől lehet? 33hkm

Figyelt kérdés
Most másodjára van ilyen hirtelen jött most is de úgy szúrt hogy meg se tudtam pár percig mozdulni. Ez nem menses szerű fájdalom volt mert azt tudom milyen,az sokszor van nekem.olyan erős szúró érzés teljesen szinte le sugárzik. Lehet hogy a baba nyomott valamit? Mert legutòbbi ultrahangon azt mondták hogy nagyon lent van a feje és érzem is hogy motoszkál ott lent meg feszít. Szerintetek mitől lehet? Nyílik a méhszáj? Hamarosan szülök? Még 3 hétig nem kellene. 33hetes kismama
2011. aug. 21. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy már szülnél, Nekem is volt és nem tudtam mitől, csak úgy jött a semmiből néha. 39héten szültem.

NYugi.

2011. aug. 21. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Jósló fájások egyike -ami nem jelenti azt, hogy szülni fogsz-. Készül a szervezeted a nagy napra! :)
2011. aug. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!