Hány hetes korig szívódhat fel a baba?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 09:16
1/7 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam, miért felszívódik? Ezt hol hallottad? Terhes vagy és azért kérdezed? Mert ha igen, akkor az biztos nem fog felszívódni!
2/7 anonim válasza:
Szerintem csak a legelején, még szívhang előtt. Utána már inkább úgy mondják, hogy elhal, akkor kell művi beavatkozás, vagy létezik a vetélés, amit észre lehet venni, vérzés, görcsök, stb. De ne izgulj!
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.csak azért kérdeztem,mert ikerterhességnek indultunk,és a 12 heti uh-n csak egy baba volt.valószinű felszívodott.csak kiváncsi lettem volna mikor következhetett be,mert nem éreztem semmit.
2009. ápr. 15. 10:16
4/7 anonim válasza:
Én ikreket várok és a dokim azt mondta még a legelején, hogy a 12. hétig bármelyikük felszívódhat, így addig nem is ikerterhességnek, hanek ikerfogantatásnak nevezik.
Szörnyű, de szívhanggal rendelkező, addig megfelelően növekvő embrió is felszívódhat ez idő alatt...
30 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Szia. Nekem is ikernek indult a terhességem. 5 hetesen már látszottak és szívhangjuk is volt. A dokim azt kérte hogy 3 hét mulva találkozzunk. Akkor már csak 1 szívhang volt de még a picur látható volt. 12 hetesen már nem volt sehol... felszívódott. Sajnos így alakult...biztosan megvolt rá az ok...
Kitartás és szép napokat:D Üdv.: 35 hetes pocis
6/7 anonim válasza:
35 hetes pocis vagyok. Nekem se volt semmilyen jele vagy tünete...se vérzés,se görcs,semmi.
7/7 anonim válasza:
Az ennyém is ikerterhességnek indult! az első UHnál még csak egyett látak, de a második UH-nál a 8. hétben már két petezsákot látott a doki, ahol az egyiknek nem volt szívhangja. itt mondta a doki, hogy az fel fog szívódni! 1héttel később elmentem egy másik dokihoz, de ő már csak 1et látott! Így a 9. hétre a másik felszívódott, ha tényleg ott volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!