Ma reggel WC-zés után a WC papíron ilyen nyúlós cuccot találtam (nem ilyen a folyásom). Viszont nem volt barnás, sem véres. Lehetett a nyákdugó egy része?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 08:04
1/3 anonim válasza:
Szia!!Nem tartom valószinűnek,mert az rózsaszines,vagy esetleg barnás,de inkább rózsaszin nyúlos dolog.
Azt nem irtad,hogy hány hetes vagy,a kiirt időpont körül vagy????
Ha aggódsz konzultálj az orvosoddal,de ha nem volt rózsasznes én nem gondolnám,hogy a nyákdugó lenne!!
Szép napot kivánok!
2/3 anonim válasza:
Lehet, zselés volt és sok? Az nem baj ha nincs színe. Ha a nyákdugó volt, fog jönni még egy adag belőle a nap folyamán.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Igen zselés volt... Bízom benn, hogy nem az volt, bár tudom még hetekig húzhatom így is. 33 hetes vagyok, még korai lenne a szülés:)
2009. ápr. 15. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!