34 hetes terhesen lehet még kozmetikába menni arctisztításra? Más is szenved a pattiktól terhesen?
Szia!
Szerintem lehet, max. ha fájdalmat okozna a kozmetikus a babuci elkezd rugdalózni:))) Én fogorvosnál jártam így:)
Én is tiszta pattanás vagyok, most kezd kijönni a mellkasomon is, elkezdődött az arcomon, aztán a hátamon és most ez... Mindennel próbálkoztam már és semmi sem használ rá.:( Pedig úgy álltam neki, hogy mivel terhességem előtt is volt 1-2 talán majd terhesség alatt elmúlik, hát tévedtem, nem is kicsit. Már csak abban bízom, hogy terhesség után elmúlik...
Boldog Pocakosodást!
Szia!
Én egy kozmetikus kismama vagyok, nyugodtan mehetsz kozmetikushoz, gépeket nem tanácsos alkalmazni, de ezeket a kozmetikus tudja.
Sajnos felborul ilyenkor a hormonháztartás ettől van, hogy gyullad valkinek a bőre, elvileg a terhesség után majd szépen visszaáll a normális állapot.
Ami fontos, hogy otthon ne nyomkodj és fényvédőt használj, mert a hámhiányos rész könnyen bepigmentálódhat(barna folt),ezt meg nagyon nehéz eltűnteteni.
Szintén 34 hetes km.:-)
Szia! Nyugodtan mehetsz kozmetikushoz!!
Én 2 éve,mikor a kisfiammal voltam terhes 37. hetesen elmentem még egy "utolsó" fodrász-kozmetikus nagygenerálra, mert tudtam, hogy egy jó ideig úgysem fogok tudni majd elmenni.
Csak a kozmetikusnál semmi ultrahang vagy iontoforézis, bár gondolom ezt eddig se csinálta a kozmetikusod, mert ezeket terheseknek egyáltalán nem lehet használni.
15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!