Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozhat gondot a szülésnél a...

Okozhat gondot a szülésnél a bélférgesség? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok, ki lehet ezt még kezelni? A fokhagymás kenyér valóban hatásos?
2011. aug. 18. 08:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hajrá.bár elöbb kellett volna intézkedned..
2011. aug. 19. 12:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Hogy intézkedhettem volna előbb amikor tegnap előtt derült ki, hogy gond van?? Ha hamarabb tudom akkor hamarabb is intézkedem ... Azért ennyire nem vagyok felelőtlen. Egyébként bementem az ambulanciára, ahol is adtak tégelyt hétfőn be kell adnom a mintát az ÁNTSZ-hez és ha esetleg az eredmény megérkezése előtt beindulna a szülés akkor szólnom kell majd a kezelőorvosomnak és azt mondták, hogy bár elvileg nem terjed meg nem vírus jellegű de a biztonság kedvéért el leszek különítve és majd a babát is jobban átvizsgálják.
2011. aug. 19. 15:10
 13/14 anonim ***** válasza:
bocs,azt hittem már korábban jelentkezett.reméljük szülés elött mglesz az eredmény,azért irj lécci.
2011. aug. 19. 16:05
 14/14 A kérdező kommentje:
jelentkezett korábban is (régebben) de mivel időszakosan jött elő és mivel tudtam, hogy a szervezetben egyébként is vannak férgek nem gondoltam, hogy ez gondot jelent ... Tudom, bután hangzik de így van. De most megemlítettem Édesanyámnak mert zavart, hogy ismét feltűnt ez a dolog és így mentem el a saját magam megnyugtatása érdekében rögtön az orvoshoz is. Én is bízom benne, hogy nem lesz baj ...
2011. aug. 19. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!