Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hcg szintem 4+5 hetesen...

A hcg szintem 4+5 hetesen 187. Ez alacsony vagy normális? Utalhat méhen kivüli terhességre?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 13:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Nekem is csak a 11mm-es nyálkahártyát látják...14napja késik és pozitívak a terhességi tesztjeim...babát nem lát az UH...bent fekszem a kórházban tegnap délelőtt óta, mert péntek éjjel picike barnás vmim volt...holnap kivizsgálnak...:/
2011. szept. 4. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Tudom hogy ez már nagyon régen volt, de sajnos én is hasonló cipőben járok! Mi lett végül veled?

Remélem erre jársz véletlenül és válaszolsz!

Köszönöm!

2013. máj. 3. 18:20
 13/15 A kérdező kommentje:

Akkor sajnos elvetéltem,de rá 4 hónapra újra +-at teszteltem és már itt totyorog mellettem az eredménye. :) A lényeg,ne add fel és csak pozitívan.Ennél az esetnél nem kaptam gyógyszeres segítséget,de amikor újra + teszteltem kaptam duphastont és minden oké volt.

Remélem minden rendben lesz Veletek. Majd írd meg!

Szép napot!

2013. máj. 8. 08:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ! Sajnos elkezdett ma csökkeni az érték. Most várjuk, hogy spontán elmtávozzon. Most még nagyon rossz, de remélem olyan jó lesz egyszer mint neked! További sok örömöt kívánok!
2013. máj. 8. 16:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Őszintén sajnálom! :( De meglátod,amikor a legkevésbé számítasz rá akkor érkezik a csoda. Én is karácsony előtt teszteltem mert már jó ideje késett,de nem is reméltem,hogy + lesz. Az ünnepi izgalmakra fogtam a késést!

Mielőbbi babásodást kívánok!

2013. máj. 9. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!