Vélemények a budapesti Kismama Babaruha börzéről?
Szia!
Vannak kereskedői standok, ahol vadiúj dolgokat árulnak (Gyerekruha, babafelszerelés, babakocsi, pelenka, stb) És van rengeteg kismama stand, ált. használt cuccokkal. A minőség és az ár nagyon változatos. Ki lehet fogni jó dolgokat klassz áron.
Kismamaruhát (újat) évek óta csak a Christina Moda árul, de azok mindig akciósak, a bolti áruknál jóval olcsóbb.
Úgy képzeld el az egészet, mint egy nagy csarnoknyi turkálót és bolhapiacot :)
Köszi, jónak hangzik! Legalábbis én szeretem az ilyesmit, és még semmit sem vettem sem magamnak, sem a babának, úgyhogy már szeretnék!
A Budapesti Vásárközpont "A" pavilonjában lesz ápr. 25-én szombaton, 8-tól 15 óráig.
Szerintem is érdemes elmenni. De célszerű nyitásra odamenni, egyrészt a közeli parkolás miatt (ha autóval mentek) illetve a reggeli órákban még nincs olyan nagy tömeg.
Jó használt cuccokat lehet kifogni, de érdemes előtte tájékozódni az árakról, hogy legyen összehasonlítási alap.
Mi most voltunk először és 10 ezer Ft-ért vettünk használtan egy Maxi Cosi babahordozót. Kitűnő állapotban van, újonnan az ára 30 ezer felett van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!