Velem örülnétek? Annyira boldog vagyok!
Figyelt kérdés
Először is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki az elmúlt hónapokban a kérdéseimre válaszolt, nagyon sok segítséget, hasznos tanácsot kaptam. Kicsi fiam 2011. 08. 09-én megszületett, 3750 gramm és 56 cm, ma pont egy hetes. Mindketten jól vagyunk és apával együtt kimondhatatlanul boldogok! Még egyszer köszönöm mindenkinek! Aki most várandós, annak problémamentes terhességet és kitartást, aki már babázik annak jó egészséget és sok boldogságot kívánok!!
Egy nagyon boldog anyuka
2011. aug. 16. 08:32
11/16 anonim válasza:
Gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot!!!
35 hkm
12/16 anonim válasza:
Gratulalunk,egeszseget es sok turelmet kivanunk!
13/16 anonim válasza:
De jó ilyet olvasni:) Nagyon Gratulálok Nektek!Sok egészséget és örömteli babázást!!!:)
8hkm
14/16 anonim válasza:
A Mindenható Isten bőséges áldása soha el ne forduljon rólatok, gyermeked örömökben, egészségben bővelkedő életet éljen! :)
15/16 sumergo válasza:
Gratulálok! Legyetek nagyon boldogok mindig!
28+1 hkm
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen mindenkinek!!!
2011. aug. 17. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!