Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Hajdú Krisztina gentikusná...

Dr. Hajdú Krisztina gentikusnál hogyan zajlik a 18 hetes UH vizsgálat?

Figyelt kérdés

A héten megyünk hozzá az Istenhegyi Klinikára, ultrahangos Down szűrésre. Kíváncsi lennék, miket fog vizsgálni a babán? Mennyire lesz alapos? Tényleg néz olyanokat is, hogy kéz kisujj utolsó perce megvan-e, vizsgálja a szívkamrákat, stb?

Az első babámmal a Sote genetikán messze nem voltak ilyen részletesek, pedig akkor is ugyanez volt a problémánk (Szerencsére ő makkegészséges)

2009. ápr. 14. 09:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia:)igen,mindent megnéz a szivkamráktól az utolsó ujjpercekig,nagyon kedves és nagyon alapos én is nála jártam.Nézi a baba fej körfogatát,koponya átmérőt,combcsontot,hasfalat,vér áramlásokat meg mindent.Kapsz róla dvd-t,kb fél óra.Meg ha nem szégyellős a nemét is megtudod majd:)
2009. ápr. 14. 14:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Igaz én a 12 hetes vizsgálaton voltam nála (Kombinált teszt) 13+1 naposan. Maximálisan profi, mindent megnézett amit csak lehetett ebben a terhességi időszakban. Pontossan még az ujjait is együtt számoltuk meg. Unokatesóm is terhes, ő a SOTE-n volt UH. és neki közel sem voltak ilyen alaposak.

Szerintem jó kezekben leszel, én is megyek majd a 18-20 héten még egy UH-ra a doktornőhöz.

2009. ápr. 14. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!