Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok és nem...

7 hetes terhes vagyok és nem szeretném megtartani a babám mert történt egy pár dolog:abortuszt nem merem bevállalni . Jobb lenne ha elvetélnék. Mitől vetélhetek el? Sajnos most így alakult pedig örültem volna ha sikerül megtartani a babát.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 19:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Persze, adjátok még neki a sok idétlen tanácsot, hogy aztán emelgessen, meg minden "házi praktikát" kipróbáljon, és utána meg valami durva komplikáció miatt ne lehessen gyereke vagy belehaljon, elvérezzen! Inkább abortusz, mint "házi megoldás"...... Istenem, ti meg még adjátok alá a lovat. (Interneten könnyű, ha a kérdezőnek majd valami baja lesz, az a ti tanácsaitoknak lesz köszönhető. Persze ti erről már nem fogtok tudni..)
2009. ápr. 13. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
előzőnek: neked nem tűnt fel, hogy egy kivétellel mindenki abortuszt javasolt neki?
2009. ápr. 13. 23:22
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Mi van veled Kedves Kérdező?Ha talán megirnád,hogy miért nem tudod megtartani a babát,meg hogy hány éves vagy,talán könnyebben segithetnénk neked!
2009. ápr. 14. 09:39
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Figyu, én emeltem tömörfa szekrényt autóra fel, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok. Én azt vallom, amelyik gyerek jönni akar, az jön is, bármit emelgetsz stb. Egyébként abszolut nem helyeslem. Szerintem így elveszíteni egy babát sokkal kockázatosabb, mintha befeküdnél egy abortuszra. Nem firtatom miért nem tarthatod meg a babád, semmi közöm nincs hozzá, de nekem fáj a szívem, ha ilyet hallok. Tényleg nem adhatod örökbe? 11 hós kislány anyukája.
2009. ápr. 14. 10:55
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Én most veszítettem el a babámat,8hetesen meghalt,így megműtöttek!Rettenetes dolog elveszíteni,egy picurt,pláne mivel sokat vártunk rá!Nem tudom,milyen indokok lehetnek nálad,ami miatt nem tarthatod meg!De kérlek,alaposan gondold át a dolgokat!Lehet később megbánnád!Otthoni dolgokkal ne kísérletezz,abba esetleg neked is bajod lehet!Humánusabb dolog kihordani,majd örökbe adni.De,ha erre nincs mód,akkor inkább,menj orvoshoz,12hétig elvehetik!Csak ne,hirtelen felindulásból dönts,jól gondold át a dolgokat.Vigyázz magadra!

2009. ápr. 15. 11:24
 16/16 anonim válasza:
7%
Szia! ha tényleg jól meggondoltad és tényleg nem szeretnéd megtartani ésnem szeretnél abortus-ra menni akkor a leg esélyesebb az hogy a lehető leg többet emelgess lehetőleg nehezeket, valamint ha van párod akkor legyetek minnél többet eggyütt mivel akkor a spermiumok nem tudnak fejlődni. próbáld meg és ha mégsem akkor abortus. nekem igy sikerült elvetélnem. sok sikert
2009. ápr. 17. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!