Meglehet e állapitani fiu lessz e vagy lány a has formájábol? Vagy más testi elváltozásokon a baba nemét? 19 hetes vagyok és 20 hetesen kell mennem uh-ra
Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 19:13
1/6 anonim válasza:
Azt szokták mondani, ha kerek csúcsos hasad van, akkor fiú lesz a baba, ha inkább alul nő meg a pocid és a medencéd szélesedik, akkor lány :)
2/6 anonim válasza:
Igen, az esetek többségében a csúcsos pocak fiút jelent, nekem is ilyen van és fiam lesz, viszont anyukámnak is pontosan ilyen volt, és lányai lettek. Azt mondják, ez inkább alkati kérdés. Ne izgulj, már csak egy hét és remélhetőleg megmutatja magát!
3/6 anonim válasza:
Szia!Igen azt mondják hogyha csúcsos akkor fiú.Én itt vagyok ellen példának.Nekem nagyon csúcsos volt a hasam,mindenki azt mondta hogy csak fiú lehet.És mikor mondtam hogy kislány lesz akkor addig el se hitték amíg meg nem mutattam a 4D-s felvételt.
4/6 anonim válasza:
Én is ellenpélda vagyok. Nekem kisfiam lett, pedig mindenki azt mondta, hogy lányos hasam van. Szóval ennyit is ér ez a babona.
5/6 anonim válasza:
Szia, nekem csúcsos a pocim fiam lesz.
6/6 anonim válasza:
Szia,
nekem lányos pocakom van (hátulról nem is látszik, hogy várandós vagyok) és kislány lesz:)
A kívánósság-dolgok nem jöttek be nálam, mert inkább a sós ételeket kedvelem (ez pedig fiúra utalna), nem a savanyút...
Azt mondják még, hogy lányoknál az arc is torzulhat a terhesség vége felé, most 33 hetes vagyok, de még semmi ilyet nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!