Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes vagyok, és tegnap...

30 hetes vagyok, és tegnap reggel óta nem éreztem éhségérzetet. Normális ez?

Figyelt kérdés

Kicsit aggódom, mert egészen tegnapig minden étkezés előtt farkaséhes voltam. De tegnap óta csak azért eszem, mert tudom, hogy muszáj. Szerencsére nem fordul ki a számból, tehát azzal nincs gond, hogy undorodom a kajától, vagy hogy ne menne le a szokásos adag, mert lemegy.

De miért nem vagyok éhes? Volt nektek ilyen?

2009. ápr. 12. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nállam is ez van én 31 hetes vagyok,és úúúgy sajnálom,hogy itt a jó húsvéti zabálás énmeg most is vacsira egy körtét ettem,és mivel nem voltam éhesnem nyomtam le egy adagot sem:S

szerintem ez a melegnek köszönhető inkább,mert én már espumizan gyönggyel is próbálkoztam,mert teltség érzetem volt :)

boldog babavárást!:)

2009. ápr. 12. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 30 hetes vagyok és hasonlóan nem vagyok éhes mostanában. Én is a melegre fogtam.

2009. ápr. 13. 10:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Aggaszt, mert ha nem vagyok éhes, annyit teszek-veszek, hogy teljesen megfeledkezem az evésről...

tegnap is 6kor jutott eszembe, hogy hűű, reggeli óta semmit nem ettem!

Akkor majd beállítom a telefont :o)

Minden jót nektek!

2009. ápr. 13. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!