Székesfehérváron ifj Orosz doktor úrról vélemény? Szűlt már valaki nála?
Szia!Én csak terhesgondozáson voltam nála párszor,de nem tudok rosszat mondani,a dolgát elvégzi,rendesen megvizsgál!Ennyi!!
Én a Kalamász Nikolettnél fogok szülni,ő róla sok jót hallottam!!
2x voltam sajnos nála!
Egy vér görény!!!!
Első alkalommal, amikor mentem szülni, ő vette fel az adataimat! kérdezte, milyen plusz vizsgálataim voltak? mondtam, kombinált tesztet csináltattam, mert volt beteg a családban! Erre közölte, majd ha megszületik, akkor kiderül egészséges e vagy sem...
a második, nemrég volt.
elvetéltem és ő volt aki meg ultrahangozott.közölte halál bunkón, vérzik, tudja mit jelent? mondta, tudom. válasza,akkor jó, felöltözhet....
undorító féreg ez a hapsi!!!!
bocsi,de ez az én véleményem!
Húúú,miket írtatok...el sem akarom hinni róla...
Én hozzá járok terhesgondozásra (Sztk),és nincs vele semmi problémám. Nagyon lelkiismeretesen vizsgál,az ultrahangot is sokáig,alaposan végzi,és sokszor úgy reagál,mintha a saját gyerekét nézegetné:-DD (Amúgy nem tudom,hogy nős e vagy lennének gyerekei:-DD )Jó sokáig tart nála egy vizsgálat,nem úgy,mint egyeseknél..(ahova a z első gyermekemmel jártam)Kérdez,és minden elmond,amit tudnom kell...
Amúgy ez csak az én magánvéleményem,hogy tul.képp minden dokiról vannak vegyesen vélemények...amit személyesen tapasztalunk,az a lényeg:-DD
Kérdésre a válaszom,még nem szültem nála,ha bent lesz örülni fogok,ha nem ér rá,(karácsony környékén:-DD)jó lesz más is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!