Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történhet olyan hogy amikor a...

Történhet olyan hogy amikor a baba megfogan utána is van vérzés?

Figyelt kérdés
az én babaám szeptembet kb 16-án fogant meg. de utána megvolt ujra a havim ami oktober 2-án volt utoljára. akkor most nem tudom hány hetes terhes vagyok
2008. márc. 4. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem október 20án volt az utolsó normál havim és okt. végén vagy november első napjaiban fogant a babám és november 15-én megjött a havim, majd decemberben már nem. Így december 27-én elmentem dokihoz és ő mondta hogy a novemberi havim már nem volt "normális" havi, és a 10.hétben vagyok(a méretekből ő látja). Neked nem mondta a dokid? Szerintem a 26.hetet töltötted hétvégén, ha biztos vagy benne hogy szept 16.-án fogant a baba. Ezek szerint neked szept 1-2 körül volt vérzésed. Általában a vérzés után 2 héttel van tüszőérés (normál esetben). Üdv.:19 hetes kismama
2008. márc. 4. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok még. :-) Ismerek olyan nőt is, akinek a terhesség alatt végig meg volt a havija (időben ahogy szokott).Te ezek szerint úgy jártál mint én. A dokid hány hetesnek mond?
2008. márc. 4. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:

szia. nekem sem maradt el elsőre csak kevesebb ideig tartott. én a rosszul létekből jöttem rá, hogy terhess vagyok. a következő mensim idején még volt egy-két pöttyöm. szeptember 16-ot vedd utolsó mensinek szerintem. www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html itt kiszámolhatod, hogy mennyi idős vagy.

18 hetes kismami

2008. márc. 4. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia! A Dokim az utolso vérzésem alapján monta hogy 23 hetes terhes vagyok. nem vagyok bisztos hogy 16-án fogant meg a baba! De abban bisztos vagyok hogy nem oktoberben. igen én is ugy jártam mint te. Sajnos nem tudom hogy mikora vagyok kiirva de még a dokim sem csak egy nagy kérdöjel. Kösz hogy válaszoltatok
2008. márc. 4. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Így már értem az aggodalmadat. Lehet, hogy érdemes lenne keresni egy másik dokit, mert a méretekből tudnia kellene, hogy mennyi idős terhes vagy. Sok sikert. Üdv.: Kriszta (az első válaszoló)
2008. márc. 4. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen!Nekem is így volt már novemberben terhes voltam és csak januárban vettem észre mert közben rendesen meg volt és most 20.hetes vagyok.
2008. márc. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!