Miért nem látszott a baba egész teste az ultrahangon?
szia
hát persze hogy nem láttad a képet teljesen
hiszen a hüvelyi ultrahang nem ad olyan nagy felbontást mint a hasi :)
nekem sem látszódott egészen csak félig meddig
a 12 hét után általában már csak hasi uh van
bár nekem a nőci nagyon nagyon óvatosan csinált hüvelyit is a 12 dik hetin, ugyanis a lánykám fejjel lefele uszikált, és nem nagyon akarta megmutatni a kobakját ezért muszáj volt hüvelyit is csinálni és csak a koponyája látszódott
szóval a lényeg hogy a hasi uh már teljes képet fog adni babádról
minden jót :)
11 hetesne még csak aprócska valamiröl beszélünk ami még csak fél!!!! centi.
Még annyira lent van hogy a legjobb hüvelyivel csinálni, ezzel jobban megtudja mérni, késöbb majd csak a méhnyakot nézi ezzela doki leginkább a vége felé.
a jó Uh-s doki simán kiveszi mi hol van. nekem a terhesség megállapítása után csak a 12-ik héten volt UH majd a 20-on.
"Furi volt az egész kép..." ???
Valószínűleg csak neked volt furi. Azért egy szonográfiás vizsgálatot elvégezni és értékelni nem "civil" feladat, évekig kell tanulni és sok ezret kell látni ahhoz, hogy véleményt lehessen alkotni. Ha valami nem világos, kérdezd meg az orvost, biztosan elmagyarázza. Ha baj lett volna, nagyon gyorsan lépnie kellett volna valamit.
Úgy tűnik, nem nagyon bízol az orvosodban, helyette akarsz diagnosztizálni. Az hogy te ilyet még nem láttál, nem jelenti azt, hogy bármi kórosat mutatott az ultrahang.
12.41,nem kötekedni akarok,de a helyedben én utána néznék annak a fél centinek:)jó lesz az 5-6nak is szerintem:)
ha nem mondott semmit az uh-s,akkor nyilván minden rendben van,csak neked nem volt "moziélmény"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!