Miből lehet megérezni a baba nemét, amikor még nem lehet
tudni?
Figyelt kérdés
Tőlem mindenki azt kérdezgeti, hogy mit érzek;kisfiú lesz, vagy kislány, de én nem érzem, pontosabban egyik nap így, másik nap úgy gondolom. Ilyenkor sok anyuka furcsán néz rám, mintha valami baj lenne velem, csak azért, mert nem érzem ezt biztosan. Igazából teljesen mindegy,mi lesz a pici, de mégis kíváncsi lennék, hogy mennyien éreztétek előre, és miből?
2009. ápr. 12. 08:30
1/10 anonim válasza:
Semmiből. Szerintem nem érzi igazán senki, hogy mi lesz a babája, inkább csak azt mondják, hogy a lelkük mélyén mit szeretnének.:)))) 4 gyerekes anyuka
2009. ápr. 12. 08:38
2/10 anonim válasza:
Én 100 %-ra éreztem, hogy kislány lesz. Hát kisfiú lsz. Tuti :D
20 hetes km
2009. ápr. 12. 08:59
3/10 anonim válasza:
Nem tudom miért, de én éreztem, hogy fiú lesz, pedig lánynak is ugyanúgy örültünk volna. Egész sok dolgon átmentem, pl. nátha, forró vizes fürdő (amikor még nem tudtam a babáról), gyomorrontás, és még sorolhatnám. Már ebbő l is gondoltam , hogy csak fiú lehet..:) De éreztem is, ezt pedig nem tudom elmagyarázni.
2009. ápr. 12. 09:32
4/10 anonim válasza:
Szia! Tudod szerintem ez is a 6. érzékes dolog. Van aki tényleg érzi,például barátnöm is tutira mondta már az elején hogy biztos hogy lány. Az is lett. Én meg úgy vagyok mint te,hogy egyszer igy érzem egyszer úgy. Ha kimondom hogy szerintem fiú,akkor ááá mégsem inkább lány. Vagy nem... =)
2009. ápr. 12. 09:39
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jó, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem érzi ezt egyértelműen! Nem aggódom emiatt, előbb-utóbb úgyis kiderül!
2009. ápr. 12. 10:45
6/10 anonim válasza:
Hát nálunk ez úgy volt hogy nagyon lányt szerettünk volna, én is arra vágytam mindenképp.
Mégis biztos voltam benne a 12.hetes UH-tól kezdve kb. hogy csak fiúcska lehet.
Ez nekem csak azért volt jó mert mikor megláttuk a 18 hetesen hogy valóban kukacos, nem csalódtam akkorát, hiszen éreztem:)
Páromnak kicsit tovább tartott mire "átállt" hogy nem lesz Noémink:)
Mostz a másodikat várom, szintén lánynak szeretnénk, de most semmit se érzek..Nem is magyarázom be magamnak mert tényleg semmi érzésem nincs a nemével kapcsolatban:)
2009. ápr. 12. 12:02
7/10 anonim válasza:
Nálunk mindenki biztos volt benne, hogy kislányunk lesz, erre az Uh-n igen csak meglepődtem mikor közölte az orvos, hogy 90%, hogy kisfiú! :)
Szóval szerintem nincsen jelentősége, hogy mit érzel, sőt 2 egyforma terhesség sincsen.
Boldog babavárást!
2009. ápr. 12. 14:29
8/10 anonim válasza:
Én nagyon nagyon kisláyt szerettem volna, de a terhességem elejétől fiúval álmodtam és a lelkem mélyén éreztem fiú lesz. Hát tényleg fiú lett. most ismét babát várok, most mindig lány álmomban, lánynak gondolom. Hááát, majd meglátjuk.... :)
2009. ápr. 12. 15:04
9/10 anonim válasza:
Én még a terhesség közelében sem voltam, mikor éreztem, hogyha nekem valaha gyerekem lesz, akkor az első fiú lesz. Nem mintha fiút szerettem volna (inkább kislány párti voltam), egyszerűen éreztem. Aztán terhes lettem és tényleg kisfiúnk született.
Most a 2. babával vagyok terhes, és ez a terhességem teljesen más, mint az előző volt, úgyhogy a környezetünkben mindenki azt mondja, hogy akkor tutira kislány lesz. Jó lenne tényleg ha kislány lenne, azt szeretnénk, de most nincs az a tuti érzésem, mint az elsőnél. Csak reménykedünk, hogy az Uh is azt mutatja majd amit szeretnénk látni. (Bár a lényeg az, hogy egészséges legyen!!!!!)
2009. ápr. 12. 15:24
10/10 anonim válasza:
Én kislányt szerettem volna de a belső megérzésem azt súgta hogy fiú lesz.Másnap éjjel megálmodtam hogy orvosom fiút mond onnan tudtam hogy ha megyek uh-ra biztos fiam lesz.2 hét múlva meg is tudtam hogy kisfiú!!!:-)19 hetes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!