Itt arra gondolok,hogy mennyire biztosra tudja megmutatni a baba nemét,és még arra is,hogy tegnap voltam rajta,és az ottani doki azt mondta,hogy ez szerint a vizsgálat szerint május elseje felé meglesz a baba.Pedig a nöorvosom csak május közepére mondta.A nöorvosom azt mondta 35hétbe vagyok,a ultrahangon azt mondták a 37ben.
2009. ápr. 11. 21:25
1/8 anonim válasza:
Azt mondták 4Dn 4,5 kilós a babám. 2950 született. Hát ennyire :-D
2009. ápr. 11. 21:32
2/8 anonim válasza:
Szia!Én el sem mentem 4D-re,a dokim azt mondta hogy semmivel sem biztosabb mint a hagyományos UH.Persze ha az arcocskáját akarod látni,az biztos szép élmény,de a többit nézve nem biztosabb a hagyományosnál.
2009. ápr. 11. 21:35
3/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,nekem is azt mondták,hogy már most nagy a baba,és még van 3hetem,és csak még nagyobb lesz,és lehet ezért majd császárral fogok szülni.Az arcocskája meg nagyon szép volt,és jól esett látni őt.Köszönöm a gyors válaszokat.
2009. ápr. 11. 21:41
4/8 anonim válasza:
A 4d ultrahang csak egy baba mozi, képi élményben más mint a másik. Diagnosztikai jelentősége csak a 2D ultrahangnak van, a genetikai szűrést ilyen helyen is 2D-ben végzik. Az, hogy méreteit tekintve 2 héttel nagyobb a baba a terhesség koránál nem feltétlen jelenti azt, hogy hamarabb is érkezik.
2009. ápr. 11. 21:42
5/8 anonim válasza:
Szia, 19 hetesen voltam, nekem csalódás volt a 4D mert habár a babánkat élmény látni mindíg, a hölgy nem volt túl kedves, túl ügyes se mert szinte csak ugyanazt a pózt és szöget mutatta állandóan, a képeken is a lehető legpocsékabban sikerült pillanatokat nyomtatta ki, ráadásul megijesztett hogy méhösszenövésem meg szükületem van, éshogy a baba lehet hogy majd nemtud befordulni emiatt, ezek után a fogadott orvosom közölte hogy semmi ilyesmim nincsen... A 4D szerint lányunk lesz, de már nemtudom elhigyem-e, dokim azt tanácsolta ne vásároljak be rozsaszínből...
Szóval erről ennyit. A babát egy pár másodpercig láttuk ahogy ásított és a szájában matatott, ha ez nem lett volna akkor totál csődnek minősíteném a 4D-t, bár lehet csak rossz helyre mentünk.
2009. ápr. 11. 21:50
6/8 anonim válasza:
Kedves utolsó!Hol voltál 4D-n?Csak,hogy hova ne menjünk.
2009. ápr. 11. 21:53
7/8 anonim válasza:
Kárpát utcai 4D ultrahang rendelő :(
2009. ápr. 12. 22:27
8/8 anonim válasza:
Sziasztok! A Kárpát u-i rendelőben én csalódtam, de hát mindegy, egy próbát megért! Nekünk ott kisfiút mondtak, előtte a saját dokim még csak tippelte, hogy talán fiúcska lesz, majd legközelebb kiderül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!