Most tudtam meg, hogy kisbabát várok, elég kemény fizikai munkát végzek, emelgetés meg minden, mikor kell abba hagynom a munkát? Vagy várjam meg mit mond majd az orvos?
Én éjszaka dolgoztam, fizikai munkát, 100-300 kg-s raklapokat húzogattam, az egyik felettesemet bevcattam a titokba, így kaptam könnyített munkát, majd ő elment szabira és akkor már hiába tudta mindenki közölték, h a terhesség nem betegség, így csinálhatom, mint előtte. Na ezt már nem vállaltam, másnap doki és kiírt egyből. Ő már az első alkalomnál ki akart, de nem engedtem. Utána is egy szó nélkül eljöhettem. Elmondtam, h eddig kaptam könnyített munkát és nem bírom az állandót.
Írasd ki magad, minél előbb, ha tényleg olyan nehezeket emelsz. Menj el a háziorvosodhoz, ha a nőgyógyászhoz még nem tudsz!
a barátnőm sajnos így vesztette el az egyik babáját :( ő lett volna a 3., előtte 2 teljesen problémamentes terhessége volt
zöldségesnél dolgozott, egész nap emelgette a nehéz ládákat, és sajnos ez lett a vége :((
szóval szerintem mihamarabb táppénz (ha már munkakörbe nem tudnak áttenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!