Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes multam. Tegnap...

32 hetes multam. Tegnap bementem a korhazba rutin vizsgalatra. Ahol monitorra tettek. Bekemenyedett a hasam es volt mehoszehuzodasom. Normalis ez ilyenkor?

Figyelt kérdés
Anliaban vagyok.1 napra bent is tartottak.Ejszaka tobbszor is monitorra tettek de minden rendben volt igy haza engedtek.De most delutan megint bekemenyedett a hasam es faj a derekam(de az lehet hogy a sok fekvestol).Vettem be magne b6-ot mar.De meg mindig kemeny pedig pihenek.Azert tartottak bent hogy nehogy a mehosszehuzodasoktol beinduljon a szules.De ott minden oke volt.Nektek ilyen idosen volt ilyen gondotok?Tartanom kell tole hogy beindul a szules vagy ezek most mar normalisk lesznek?Igy marad?
2009. ápr. 11. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal előbb is voltak méhösszehúzódásaim,szinte állandóan be volt keményedve a hasam,de normális időbe szültem.
2009. ápr. 11. 19:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi!Itt nagyon megijesztettek a dokik!!!!!Gondolom ez a dolguk!:-)Nem faj igazan semmim.Csak feszes a hasam es nem szeretnem meg ha megszuletne legalabb a 36. hetig.Mennyi amugy az eselye hogy ha 32 hetesen megszuletik hogy gond legyen?
2009. ápr. 11. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Kicsit neha faj a hasam alja de ha nem figyelek oda eszre sem lehet venni!
2009. ápr. 11. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Szinten angliai, en is tegnap voltam bent.... Bar en elvileg honap vegen szulok, de tegnapelott volt kb. 40 mehosszehuzodasom, ami elmult, (bar en nem is ezen izgultam) hanem h. a baba nagyon lelassult, en is bementem tegnap kb. masfel orat voltam a gepen, majd azt mondtak minden ok, ugyhogy eljottem.

Amugy ez ido alatt 3 x kemenyedett be a hasam :).

En meg nagyon nem szulok, te se izgulj, ezek normalisak, es ahogy az elottem levo is irta elobb is lehet mar ezeket erezni, nekem kb. 20 hettol vannak.

Annyit mondtak ha rendszeres lesz, akkor hivjam oket es menjek be.

Konnyu szulest neked, es ne izgulj!

2009. ápr. 11. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok,a lényeg,hogy ne idegeskedj!Nekem sokszor nyilallt a hasam alja és kicsit már féjt is ahogy tágulam,mondjuk ez már az utsó időkbe volt,szerintem nem lesz semmi gond,nekem ahogy mondtam már jóval előtte kezdett keménzedni a hasam.Ne idegeskedj,én is könnyű szülést kivánok és nagyon sok örömöt a babukához,amúgy kisfiú vagy kislány lesz?
2009. ápr. 11. 20:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Kislany!!!!!Es koszonom a valaszokat!Jol bele tudjak hozni az ideget az emberbe!Nektek is konnyu szulest es jo egeszseget!!!!!!!
2009. ápr. 11. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!