A Hipp Natal terhesvitamin mennyivel különbözik a többitől, mennyire jó, van olyan jó, mint a többi?
Elevitet szedtem, de székrekedésem volt tőle, átáltam a Hipp Natalra mert ez gyümölcs alapú. Csak nem nagyon ismerik, ugy kell rendelni.
12 hetes kismama
Nekem azonnal csak ezt az egyet javasolta a védőnő, bár nekem a súlyom miatt mondta, mert ettől nem hízok semmit. Valóban nem híztam egy grammot sem, bár én "csak" két hónapig szedtem. Szóval ugyanolyan jó, sőt, szerintem talán még "egészségesebb" is, mint az agyonreklámozott társai.
Nálunk volt olyan gyógyszertár, ahol mindig volt, volt ahol rendelni kellett, nem járok mindig ugyanabba a gyógyszertárba, nagyvárosban lakom.
Szóval én nagyon ajánlom a Hipp-et:-)
21 hetes kismammi
sok sikert és boldogságot! :-)
Szia!
Én a Gravidától voltam mindíg rosszul és átváltottam erre, azóta semmi bajom!
Most bárki kérdezi csak ezt ajánlom neki. A Brendonban lehet kapni 995 Ft, nem kell rendelni. Patikákban is van de ott drágább kicsit. Pl vasárnap ott kellett megvennem és ott már 1365 Ft volt.
üdv. 21 hetes kismama
Szia! Nekem is mindjárt ezt ajánlotta a védőnőm. Kipróbáltam az Elevitet is, de attól nagyon fájt a hasam, ettől viszont semmi bajom és a vérképem is teljesen jó. Nekem is mindig rendeltetni kell a gyógyszertárba, de én szinte a terhesség elejétől ezt iszom és nagyon meg vagyok elégedve vele. Állítólag jobb mint a Gravida, és mint az Elevit, mert az előbbi kettő nagyon nagy lórúgás egy egészséges kismamának, a Hipp Natal pedig állítólag pont hozzánk van méretezve :-)
További szép babavárást.
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!