Kismamák, akik 89-90 kilóval kezdtétek a terhességet, a 25. hétig mennyit híztatok?
ne haragudj, nem emlekszem mennyi volt a 25. hetig, korulbelul 10-15, összesen 25 ment fel.
85-el kezdtem, 110-el mentem szülni, 105-el jöttem haza a kórházból, és most hogy öthetes a baba (sajnos csak az első három hétben tudtam szoptatni), vagyok 99 (ebből kettő a héten ment le aktív diéte+mozgásnak köszönhetően.. önsanyargatás lesz jóideig, de minden deka súlyfelesleg megérte :))
Szia!
Én 30 hetes vagyok, 90örül voltam a terhesség előtt, 6 kilót híztam eddig, az utóbbi két hétben viszont semmit.
Az orvosom szerint ez eddig teljesen normális, szerinte hajlamos vagyok a toxémiára, ezért óv a hízástól.Az egyetlen dolog, amit próbálok betartani, az, hogy többször eszek, de csak keveset!
Minden jót nektek!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Kíváncsi voltam, mások hasonló adottságokkal hogyan változnak. Amúgy én 89-el kezdtem, és most a 26. héten 91,5-92 vagyok. Egyelőre nem kellett változtatnom az étrendemen, így tulajdonképpen mindent eszek, de jobban kívánom a gyümölcsöket mint mást.
Az első babámmal 18 kilót híztam, és ez sajnos mind rajtam maradt, így kezdtem ezt a terhességet.
Szép terhességet, boldog babázást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!