Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen lehetnek jóslóim?...

26 hetesen lehetnek jóslóim? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
vesegörcs szerű fájás+mensi szerű fájás+derék fájás... Ilyesmit érzek kb 3 órája. Most van ilyen először. Nem erőltettem magam, nem cipekedtem, de nem is feküdtem. Elevitet és Magne b6-ot szedem rendszeresen. Ha erősödik vagy nem múlik el néhány óra alatt akkor mennyek orvoshoz? Vagy ez normális ilyenkor?
2009. ápr. 10. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha erősödik mindenképp menj dokihoz. Lehet, hogy csak gyakorol a méhed, de ezt még ilyenkor nem jóslónak hívják. Szerintem. Te érzed mennyire fáj, ha úgy gondolod menj dokihoz.
2009. ápr. 10. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne a védőnődet felhíni és megkérdezni ő mit mond, nekem azt mondta a védőnőm ha bármi kérdésem van nyugottan hívjam hiszen ő azért van ,hogy ha bármi gondom van hozzá nyugottan fordulhatok, ő biztos megtud nyugatani magyarázatot adni a fájásra,

Boldog babavárást,

22 hetes kismama:)

2009. ápr. 10. 18:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A fájás elmúlt. Kicsit néha feszülget meg bele-bele szúr, de nem vészes. De tegnap óta nem nagyon érzem mozogni a babámat. Most este mintha 1-et rúgott volna, de elég gyenge volt... Kicsit aggódom. Ha a hétvégén nem javulok akkor hétfőn felkeresem a dokimat.

2009. ápr. 11. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!