Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel lehet a gorcsolest...

Mivel lehet a gorcsolest enyhiteni?

Figyelt kérdés
Magneziumot szedek,500mg/nap, pihenek, megis fajok...foleg hajnalban v reggelente.30 hetes
2009. ápr. 10. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Na most a mg-ot nem vágom, de nekem azt mondta a doki hogy a magne b6-ból akár 3-at is egy nap ha úgy érzem. Nekem bevált.
2009. ápr. 10. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Magnessi Citriciből szedtem 3*1 szemet naponta.

De ettől függetlenül keményedett a hasam. Görcsölni sosem görcsölt. Doki a keményedésre és a nyíló méhszájra írta fel a 20.héten. A MagneB6ról nem volt sok jó véleménye...

És ami nagyon fontos, hogy igyál meg minimum napi 2-2,5l folyadékot. Nekem doki ezt is mondta, és igaza volt. amikor kevesebbet ittam, akkor több gondom volt a pocakkal.

De amúgy inkább menj el orvoshoz, ügyeletre, hátha írnak fel valami bogyót neked a görcsre!

2009. ápr. 10. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is a citriciit szedem, 3*1-t (ez 1500 mg naponta), plusz Pipolphent, mert sokat keményedtem, görcsölgettem. A pihenés általában segít, de van, hogy egy jó melegvizes (nem forró!)fürdő is megnyugtatja a pocakot.
2009. ápr. 10. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
(előző vagyok) Jah, és jósló fájás is lehet már az, amit érzel...én is ezzel "küszködök".
2009. ápr. 10. 17:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. En is a ma beszeltem a dokimmal, es amit mondott meglepett: ha nagyon gorcsolok, nyomjak le fél deci alkoholt, konyak vagy ilyesmi, mivel az alkohol elernyeszti az izmokat...vicces, de en nem merem kiprobalni...
2009. ápr. 10. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! A dokid jó tanácsot adott Neked, ugyanis egy pohárka rövid ital nagyon gyorsan és hatásosan oldja a görcsölést, ráadásul ilyen kis mennyiségben nem is árt a babának.

Én a 20. héten görcsöltem és keményedtem annyira, hogy már semmilyen magnézium adag nem segített. Ekkor javasolta ezt a "kúrát" a dokim. Mellékesen hozzátette, hogy ha kórházba mennék ezzel a problémával, ott alkoholos infúziót adnak, mert más és jobb megoldás már nincs.

Szóval ha nagyon nem segít semmi, nyugodtan próbáld ki!

Boldog babavárást!

30 hetes ikres kismama

2009. ápr. 11. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!